Sefirin Kızı Dizisi 36. Bölüm Full İzle Star TV! 18 Ocak 2021 Sefirin Kızı 36. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Sefirin Kızı, her hafta heyecan dolu bölümleri ile beğeni topluyor. Yeni sezonda da en çok izlenen yapımlar arasında yer alan Sefirin Kızı her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor.

Sefirin Kızı 36. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

Çarpıcı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizinin başrollerinde Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu yer alıyor. Dizide Nare ve Sancar’ın zorluklarla dolu aşkı anlatılıyor.

Sefirin Kızı Dizisi 35. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının başarılı yapımı Sefirin Kızı geçen hafta 35. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Nare her şeye rağmen mücadele ederken, Sancar ise yaşadıklarına rağmen ayakta kalmak konusunda kararlıdır. Efeoğlu ailesinin zor günler geçirdiği bu dönemde Gediz ise kendisini affettirmeye karar verir. Dizinin son bölümü yine ilgi ile izlendi.

Sefirin Kızı dizisinin ekrana gelen son bölümünde Sancar yaşananlara rağmen kalmaya karar verir. Kimsenin suçsuz yere bedel ödemesini istemez. Nare ise Sancar’ın içeriden çıkması için elinden gelen her şeyi yapma konusunda kararlıdır. Ancak Sancar’ın ipini çeken kişinin kim olduğunu öğrenince büyük bir çaresizlik yaşar. Akın’ın cesedinin bulunması ile beraber miras konusu da yeniden başına bela olur. Babasının kurduğu oyunlardan sonra yüzleşme yaşayan Nare yaşadıklarına inanmaz. Bu sırada olaylarla sağlığı bozulan Halise Efe herkesi endişelendirir. Bu sırada Sancar’ın içeride başına gelenler herkesi korkutur. Nare Sancar’ın bir an önce içeriden çıkması için çabalamaya devam eder. Bu sırada Gediz de kendisini asla affetmeyen sağdıcına yardım etmek için kolları sıvar ve Nare’nin yanında olur.

Sefirin Kızı Dizisi 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sefirin Kızı dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 36. bölüm fragmanında birçok ayrıntı dikkat çekerken, Sancar’a ne olacağı ise merak edildi. Sefirin Kızı dizisi heyecanla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.