Doya Doya Moda 19 Ocak 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 137. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının sevilen Doya Doya Moda programının yeni bölümlerini hakkında bilgi almak isteyenler Google gibi arama motorları üzerinden “Doya Doya Moda 19 Ocak izle, Doya Doya Moda tek parça izle” sorgularını aratıyor. Haberimizde “Doya Doya Moda 19 Ocak izle, Doya Doya Moda tek parça izle” sorgusuna hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir “Doya Doya Moda 19 Ocak izle, Doya Doya Moda tek parça izle” sorgusunu kesintisiz izleyebilirsiniz.

Doya Doya Moda Tamamı Tek Parça 19 Ocak 2021 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

TV8 ekranlarında 2. sezonu ile yayında olan Doya Doya Moda, yine büyük beğeni ile izlenmeyi sürdürüyor. Ekranların sevilen büyük beden yarışması hafta içi her gün saatler 13.00’ü gösterdiğinde izleyici ile buluşuyor. Doya Doya Moda’da geride bırakılan eleme haftasının ardından yeni konsept devam ederken, kızlar ve erkekler birlikte alışveriş yaparak kendi rakipleri ile kıyasıya mücadelelerini sürdürüyor.

Doya Doya Moda Son Bölümde Ne Oldu?

Doya Doya Moda’nın dünkü bölümünde konsept “TV’de Show Programına Katılıyorlar” oldu. Alışveriş için Kadıköy’de olan yarışmacılara 500 TL bütçe verildi.

Doya Doya Moda Kızlar Puan Durumu

Birben 19 puan

Ceren 14 puan

Özde 14 puan

Rabia 14 puan

Aysu 6 puan

Ayşegül 6 puan

Bahar 4 puan

Doya Doya Moda Erkekler Puan Durumu

Emre 17 puan

Ufuk 16 puan

Batıcan 12 puan

Erhan 12 puan

Alper 8 puan

Mehmet 7 puan

Ahmet 6 puan

Doya Doya Moda Kim Birinci Oldu?

Doya Doya Moda’da kızların birincisi Birben oldu. Birben altın kolyeyi kazanırken erkeklerin hediyesi kol saatiydi ve Emre, birinci olarak kol saatini takmayı başardı.

Doya Doya Moda Kim Elendi?

Doya Doya Moda’da elenen iki isimden ilki, kızlardan Serap oldu. Serap, Özde ve Ayşegül arasında geçen potadaki mücadelede elenen isim Serap olurken, erkeklerden ise Furkan elendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.