Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 19 Ocak 2021 Salı Star Tv Canlı izle!

STAR TV’de hafta içi hergün seyircisiyle buluşan Gerçeğin Peşinde programının yeni bölümleri hakkında detaylı bilgi almak isteyen seyirciler Google gibi arama motorlarından "Gerçeğin Peşinde 19 Ocak izle, Gerçeğin Peşinde tek parça izle” sorgusuna cevap arıyor. Haberlerimiz içerisinde "Gerçeğin Peşinde 19 Ocak izle, Gerçeğin Peşinde tek parça izle” sorgusuna cevap bulabilir, "Gerçeğin Peşinde 19 Ocak izle, Gerçeğin Peşinde tek parça izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 19 Ocak 2021 STAR TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında Serap Paköz’ün sunumu ile ekranlara gelen Gerçeğin Peşinde, gerçek hayatlara dokunmaya devam ediyor. Hafta içi her gün 13.15’te izleyici ile buluşan programda yine dargınlar bir araya gelmeye, kayıplara ulaşılmaya ve faili meçhul cinayetlerin arkasındaki gerçekler ortaya çıkmaya devam ediyor. Gerçeğin Peşinde programına sevilen sunucu Serap Paköz’e stüdyoda Adli Tıp Uzmanı Taner Güven, Avukat Hasan Kocabey ve Polis Eğitmeni – Güvenlik Uzmanı Murat Aydın eşlik ediyor.

Gerçeğin Peşinde 18 Ocak’ta Ne Oldu, Son Bölümde Neler Yaşandı?

Gerçeğin Peşinde dünkü bölüme yine geri sayımla başlayan Serap Paköz, 20 Ocak’ta Hande Çinkitaş’ın katil zanlıları Nezih ve Şehnaz Çinkitaş’ın hakim karşısına çıkacağını hatırlattı. Tam 20 yıl önce vahşice öldürülen Hande Çinkitaş’ın davasının takip edileceğini Serap Paköz duyurdu. Gülşen Maşalıcı ve kızının cinayetinin arkasındaki sır perdesinin aralanmaya giderek yaklaşıldığı programda, yıllardır çözüm bekleyen bir cinayet daha sonuçlanmaya hazırlanıyor.

31 Aralık sabahında evden çıkan ve sonrasında kaybolan Mustafa ile ilgili eniştesi İbrahim’in açıklamaları eşliğinde vaka çözüme kavuşmaya hazırlanıyor. El alem ne der diyerek evlendirilen 20 yaşındaki Damla Şayir’in başına gelenler herkesi üzmeye devam ediyor. 4 Ocak sabahı kaybolan 16 yaşındaki Serda Eryılmaz’ın dosyasında giderek ilerleme kaydedilirken, acılı babaya mutlu haber vermek için Serap Paköz ve ekibi var gücü ile çalışıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.