18 Ocak 2021 Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? Survivor Ödül Oyununda Kazanan Takım Hangisi? Ünlüler Mi Gönüllüler Mi?

TV8 ekranlarının heyecan dolu yarışma programı Survivor 2021’in yeni bölümleri hakkında bilgi almak isteyenler Google gibi arama motorlarından “Survivor 19 Ocak izle, Survivor tek parça izle” sorgusunu aratıyor. Haberimiz içerisinde “Survivor 19 Ocak izle, Survivor tek parça izle” sorgusuna özel olarak hazırladığımız link ve videolar sayesinde “Survivor 19 Ocak izle, Survivor tek parça izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Survivor Tek Parça 19 Ocak 2021 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2021 tüm hızı ile sürüyor! Sevilen yarışma programının dün yayınlanan bölümünde ödül heyecanı geceye damga vurdu. Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmacıları dün akşam ödül için ter dökerken, sakatlıklar, yeni yarışmacılar ve polemikler geceye damga vurdu!

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Dün akşam hazırlanan parkurda ödül oyunu heyecanı yaşayan yarışmacılar, Acun Ilıcalı tarafından paylaşılan sigara böreği ödülü için kıyasıya mücadele ettiler. Acun Ilıcalı’nın iki yarışmacıya birer adet tadımlık sigara böreği vermesi yüzleri güldüren anlar yaşatırken, yapılan avantaj oyununun galibi gönüllüler oldu. Avantajı alan gönüllüler yarışmada üstün başarı göstererek dün akşamki ödülün sahibi oldular.

Survivor 2021 Kim Elendi?

Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında eleme potasına giren ilk isim, Gönüllüler takımından ünlüler takımına geçen İlayda oldu. İlayda’nın ardından eleme potasına giren ikinci isim Sancakay olurken, iki ismin arasına dahil olacak üçüncü bir isim ardından Survivor’a veda eden isim belirlenecek.

Survivor Yeni Yarışmacılar Hangi Takımlara Dahil Oldu?

Survivor 2021’in dün akşamki bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımlarına ikişer yeni yarışmacı katıldı. Sergen ve Bahar ünlüler takımına seçilirken, Baran ve Duygu ise Gönüllüler takımına dahil oldular.

Survivor Meryem’e Sakatlık Şoku!

Survivor’ın dünkü bölümünde ünlüler takımında yer alan Meryem, sakatlık şoku yaşadı. Avantaj oyununda sakatlanan Meryem yarışmaya çıkmazken, yarışmada büyük bir telaş yaşandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.