Müge Anlı Tamamı Tek Parça 20 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı çarpıcı olay ve konular ile Türkiye’nin gündemini belirliyor. Yayınlanan her bölümü ilgi ile takip edilen gündüz kuşağı programı hafta içi hergün saat 10.00’da canlı yayın ile ekrana geliyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Ocak ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün ekrana gelen bölümü ile yine çarpıcı gündemleri izleyenlerle buluşturdu. Şüpheli cinayet ve kayıp olaylarının ekrana geldiği 19 ocak programında birçok gelişme ekrana geldi. Müge Anlı İle Tatlı Sert programının son bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 19 Ocakta Neler Yaşandı?

Müge Anlı’nın dün ekrana gelen bölümünde hem kayıp hem de cinayet olayları konuşuldu. 43 yaşındaki Ferdane Kurt’un şüpheli ölümü izleyenleri şaşırtmaya devam etti. 12 ocak günü bir otel odasında ölü bulunan Ferdane Kurt’un öldüğü 3 yaşındaki çocuğunun ağlaması ile ortaya çıkmıştı. İple boğularak öldürülen Ferdane Kurt’un katil zanlısı hala aranıyor. Müge Anlı cinayet ile ilgili gelişmeleri canlı yayında paylaştı. Programın diğer gündemi ise muz serasında ölü bulunan Ali Toprak oldu. Kim tarafında öldürüldüğü araştırılmaya devam eden Ali Kurt’un eşi Alime Kurt, bayramın ilk günü uzun saatler telefonla konuştuğunu belirterek, telefon konuşmalarının dinlenmesini istedi. Konu ile ilgili konuşan komşu ise Alime Toprak’ın cinayette parmağı olabileceğini iddia etti. Programın diğer gündemi ise İstanbul’da yaşayan 12 yaşındaki Dilara’nın kaybı oldu. Sosyal medya kullanımı yüzünden ailesi ile tartışan Dilara, telefonunu, kimliğini ve para alarak evden kaçtı. Ailesi küçük kızın bulunması için Müge Anlı’dan yardım istiyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 20 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından Ferdane Kurt ve Ali Toprak cinayetleri ile ilgili yeni gelişmeler merak konusu oldu. Kayıp Dilara Gezgüç ile ilgili yeni gelişmelerin ekrana geleceği 20 ocak bölümünde Ankara’da yaşayan ve 8 gündür kayıp olan Leyla da programda konuşulacak. Müge Anlı ile Tatlı Ser çarpıcı gündem ve gelişmeler ile bugün saat 10.00’da canlı yayınla ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.