Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 20 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Yeni sezonda da ilgi ile takip edilen Esra Erol, savrulan hayatları ve akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen programa aldatılan, dolandırılan ve yakınları kayıp olan birçok mağdur kişi katılıyor. Esra Erol ve ekibinin mağdurlara yardım etmek için titizlikle çalıştığı program hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Esra Erol'da Bugün ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol dün ekrana gelen bölümü ile yine akıl almaz olayları ekrana taşıdı. İlgi ile takip edilen programın yayınlanan son bölümünde ekrana gelen kayıp olayları dikkat çekerken yüzleşmeler de programa damga vurdu. Esra Erol’un Ceylan’a sunduğu yeni hayat ise izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Esra Erol 19 Ocak Bölümünde Neler Yaşandı?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde çocuğunun babası tarafından reddedilen Ceylan, yeni bir yuvaya sahip oldu. Bebeği ile ortada kalan Ceylan’a Esra Erol yardım eli uzattı. genç kadın yeni evinde duygu dolu anlar yaşadı. Programın diğer gündemi ise Bahar ve İslam Mücahit oldu. Günlerdir yüzleşme yaşayan ikilinin son kararı merak edildi. Bahar ve İslam Mücahit yüzleşmesinde son perde yaşandı. Esra Erol’un diğer gündemi ise evlilik vaadi ile kandırılan Emine hanım oldu. Mustafa Kartal ile evlenmeyi beklerken, yüz binlerce lirasından olan Emine hanımın isyanı ekrana geldi. Programda 3 çocuğunu bırakıp 4 yıl önce ortadan kaybolan Türkan da aranıyor. 4 yıldır haber alınamayan Türkan hanımın annesi ve babası nerede olduğunu merak ediyor. 31 yaşındaki Sevim’in babasını aradığı 19 ocak programında sevgilisi Turgay’ın eşi ile beraber bebeğini kaçırdığını iddia eden kadın milyonları şoke etti. Turgay’ın bebeği geri verip vermeyeceği ise merak konusu oldu.

Esra Erol 20 Ocak Gündemleri Belli Oldu Mu?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde yaşananlardan sonra yeni bölüm gündemleri merak edildi. Programın 20 ocak gündemleri arasında bebeğinin sevgilisi tarafından kaçırıldığını iddia eden kadın olmaya devam edecek. Turgay ve bebek Esra Erol ve ekibi tarafından aranacak. Bahar ve İslam Mücahit’in de son kararını vereceği program bugün saat 16.20’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.