Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 20 Ocak 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 623. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Üçüncü sezonu ile izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta programı teni sunucusu Seda Sayan ile büyük beğeni topluyor. Rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile ilgi çeken programda her hafta 4 gelin ve kaynana kıyasıya rekabet ediyor. Günün birincisinin çeyrek altın, haftanın birincisinin ise 5 altın bilezik kazandığı program hafta içi hergün saat 13.15’te ekrana geliyor.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 20 Ocak Kanal D Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta dün haftanın ikinci günü ile ekrana geldi. Programın yeni sunucusu Seda Sayan ile eğlence dolu anların ekrana geldiği 19 ocak programında gelinler arasında gerilimler de yaşandı. Seda Sayan’ın sorduğu sorular ile çileden çıkan gelinler günün birincisi olmak için kıyasıya mücadele etti. Yarışmanın sıkı takipçileri 19 ocak gününde birinci olan ismi merak etti.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 19 Ocak Günün Birincisi Kim Oldu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının dün ekrana gelen bölümünde Zeynep, Gizem, Aysun ve yeni yarışmacı Sibel yine kıyasıya mücadele etti. İlgi ile izlenen programda günün birincisi Zeynep oldu. Yarışmanın iddialı isimlerinden Zeynep, pazartesi günü ekrana gelen bölümde de birinci olmuştu. Haftanın ikinci gününde kaynanalardan ve Seda Sayan’dan toplam 20 puan almayı başaran Zeynep, yine çeyrek altının sahibi oldu. Zeynep’in ardından 16 puan alan Aysun ikinci ve 14 puan alan Gizem üçüncü oldu. Yeni yarışmacı Sibel ise ikinci günde 13 puan alarak yine son sırada günü kapattı. Programın heyecan dolu bölümünün ardından yeni bölüm merakla beklenmeye başlandı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 20 Ocak Günün Birincisi Kim Oldu, Çeyrek Altını Kazanan İsim Açıklandı Mı?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışmasının bugün ekrana gelecek bölümünde günün birincisi merak konusu oldu. Haftanın ortasına gelinen programda hangi gelinin günün birinci olacağı merak ediliyor. Ancak bugün çeyrek altını kazanan isim henüz belli değil. Program ekrana geldikten sonra haftanın üçüncü gününde kazanan ismi haberimizden öğrenebilirsiniz. Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.