Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 20 Ocak 2021 Çarşamba Star Tv Canlı izle!

Star TV ekranlarında Serap Paköz’ün sunumu ile ekranlarla buluşan Gerçeğin Peşinde, yine çok konuşulacak bir bölümle ekranlarla buluşmaya hazırlanıyor. Serap Paköz ve stüdyo konukları Adli Tıp Uzmanı Taner Güven, Avukat Hasan Kocabey ve Polis Eğitmeni – Güvenlik Uzmanı Murat Aydın eşliğinde yine gerçeğin önündeki sis perdeleri kaldırılıyor.

Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 20 Ocak 2021 Star TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Faili meçhul cinayetlerin arkasındaki isimlerin ortaya çıkarıldığı ve kayıpların aileleri ile kavuşturulduğu programın 20 Ocak 2021 Çarşamba bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Gerçeğin Peşinde 280. Bölümde Ne Oldu, Dün Stüdyoda Neler Yaşandı?

Gerçeğin Peşinde dünkü bölümünde bugün düzenlenecek Hande Çinkitaş davası yeniden hatırlatıldı. 20 yıl önce işlenen cinayetin arkasındaki isimlerin ortaya çıkarıldığı davada, Serap Paköz dava sürecini yakından takip edeceğini açıkladı ve programda devam eden konulara döndü.

31 Aralık tarihinde kaybolan Mustafa Yavuzcan’ın dosyasını çözüme kavuşturmak adına programda devam eden karşılıklı görüşmeler ve telefon bağlantıları devam ederken, sinirler de giderek geriliyor. Enişte İbrahim’in olayın şüphelisi olması ve kendisine sorulan sorulara verdiği tutarsız yanıtlar Mustafa’nın annesini çileden çıkardı. Canlı yayına bağlanan İbrahim’in iş arkadaşı Emrah Bey, Mustafa’yı tanımadığını ve neden beni karıştırıyorlar diyerek sitem etti. Kendisinin işten ayrıldığını ve başka bir yerde çalıştığını ifade eden Emrah Bey, Mustafa Yavuzcan’ın ismini bu programda duyduğunu ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.