Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi 28. Bölüm Full İzle! 20 Ocak 2021 Doğduğun Ev Kaderindir Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

İkinci sezonu ile izleyenleri ile buluşan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi büyük beğeni topluyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız romanından uyarlanan ve gerçek bir yaşam hikayesini anlatan yapım her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in yer aldığı yapım her hafta çarşamba günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 20 Ocak 28. Bölüm TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir geçen hafta 27. bölümü ile ekrana geldi. Sevilen dizinin son bölümünde Zeynep yeni sorgulamalar içine girerken, Mehdi’nin ise başı beladadır. Dizinin son bölümü yine ilgi ile izlendi.

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi 27. Bölümde Neler Yaşandı?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ekrana gelen son bölümünde Zeynep Barış’a karşı hissettiklerinden korkmaya başlar. Mehdi ise cezaevinde bebeğini daha rahat görebilmek için Benal ile evlenir. Barış ve Zeynep arasında inişli çıkışlı bir yakınlaşma olsa da yaşadıkları şeye isim vermezler. Zeynep yaşadıklarının etkisini atlatamamışken Barış da üstüne gitmez. Bu sırada Mehdi’nin ailesi ise şikayetini geri çekmesi için Zeynep’e baskı yapmaya başlar. Zeynep hem Mehdi’nin özgürlüğünü hem de kendi özürlüğünü düşünürken, Mehdi’nin ailesi ona vebal kavramını sorgulatır. Bu sırada Rize’den Barış’ın dayısı Ali Rıza gelir ve gelişinin altındaki amaç onu evlendirmektir. Bu sırada Sultan ile Ali Rıza’nın tanışması ile ikili arasında bir ittifak kurulur. Mehdi’yi ise hapiste kötü bir sürpriz beklemektedir. Babasının düşmanı Veysi onu bulur ve öldürmeye kalkar. Mehdi’nin başına gelen bu olay Zeynep’i yeniden Mehdi hakkında endişelendirmeye başlar. Şimdi ise Mehdi’nin yanında olup olmama konusunda karar vermesi gerekmektedir.

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından Zeynep’in Mehdi ile ilgili vereceği karar merak konusu oldu. Dizinin yeni bölüm fragmanında tüm kızgınlığına rağmen Mehdi’nin yanında olmayı seçen Zeynep’in onun ailesi için yapacakları ise şaşkınlık yarattı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.