Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 21 Ocak 2021 Perşembe Beyaz Tv Canlı İzle!

Türkiye'nin en çok konuşulan programı Söylemezsem Olmaz'ın yeni bölümlerini izlemek isteyen seyirciler "Söylemezsem Olmaz 21 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle” sorgularını Google gibi arama motorlarından aratarak "Söylemezsem Olmaz 21 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle" sorgusuna cevap arıyor. Haberimiz içerisinde "Söylemezsem Olmaz 21 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle" sorgusuna cevap bulabilir ve kesintisiz izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 21 Ocak 2021 Beyaz TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Magazin gündeminin saklı kalmış konularını izleyici ile buluşturan sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz, yine çok konuşulacak bir bölümü ile izleyici ile buluşuyor. Hafta içi her gün saatler 13.15’i gösterdiğinde Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto ile programa start veren Söylemezsem Olmaz, yine gündem olmaya ve gündemi belirlemeye geliyor. Söylemezsem Olmaz 21 Ocak Perşembe bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz 20 Ocak’ta Ne Oldu, Programda Neler Konuşuldu?

Söylemezsem Olmaz dünkü bölümde yine bomba konularla izleyici ile buluştu. Sunucuların birbirleri ile adeta şıklık yarışına girdikleri önceki bölümde programın açılış konusu Gülben Ergen oldu. Okan Bayülgen’e konuk olan 48 yaşındaki güzel oyuncuya sorulan Seren Serengil sorusu programa taşınırken, Bayülgen’in tarzı stüdyoda taktir topladı. Bayülgen ve Ergen arasında geçen tüm soru cevaplar programda verilirken, her cevap enine boyuna tartışıldı.

Masumlar Apartmanı setinde Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar’ın karşılıklı göbek attıkları güldüren sahne paylaşılırken, iki güzel oyuncunun dizideki performansı ve dizinin gidişatı konuşuldu. Hatice’nin yeni klibi ekranlarda paylaşılırken, şarkı ve klibi çok beğenildi. Özge Ulusoy’un Hacı Sabancı’ya yaptığı gönderme paylaşılırken, Doya Doya Moda’nın jürisi Gülşah Saraçoğlu’na çıkan zorla mahkemeye getirime kararı çıkması tartışıldı. Arto’nun başına gelen anısı herkesi güldürürken, Hande Yener’in sosyal medyanın diline düşen çantası konuşuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.