Müge Anlı Tamamı Tek Parça 21 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programını çarpıcı konu ve olaylarla Türkiye’nin gündemini belirliyor. Yayınlanan her bölümü ile milyonları ekrana kilitleyen programda şüpheli cinayet ve kayıp olayları ele alınıyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı hafta içi hergün saat 10.00’da ekrana geliyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Ocak ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni Müge Anlı İle Tatlı Sert dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ile ekrana geldi. Kayıp olaylarında sıcak gelişmelerin yaşandığı programda muz serasında ölü bulunan Ali Toprak ile ilgili de yeni gerçekler ortaya çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümü yine büyük beğeni topladı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 20 Ocakta Neler Oldu?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ailesi ile sosyal medya kullanımın yüzünden tartışan ev evi terk eden 12 yaşındaki kız bulundu. Dün bulunana 12 yaşındaki İlayda ile ilgili gelişmeler Müge Anlı tarafından aktarıldı. Müge Anlı küçük kızın gece saatlerinde üşüyerek bir hastaneye sığındığını ve buradaki yetkililerin haber verdiğini belirtti. Programın diğer gündemi ise 15 yaşındaki Leyla oldu. Bolu’da ortaya çıkan Leyla’nın yanında bulunduğu kişi gözaltına alındı. Leyla’nın ise sosyal hizmetlerde olduğu ve ailesine teslim edileceği açıklandı. Müge Anlı İle Tatlı Sert programın iki küçük kızın bulunması ile ilgili sıcak gelişmelerin ardından haftalardır tartışılan Ali Toprak cinayeti yeniden gündeme geldi. Ali Toprak’ın cesedini ilk bulan kişinin yerde kan olmadığını söylemesi dikkat çekerken, eşi Alime Toprak’ın ise çelişkili ifadeleri ortalığı karıştırıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 21 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının birçok olumlu gelişmenin yaşandığı dünkü bölümünün ardından bugün hangi gündemlerin ekrana geleceği merak konusu oldu. İlgi ile takip edilen programda bugün Ali Toprak cinayeti ile ilgili yeni gelişmeler ekrana taşınacak. Alime Toprak’ın çelişkili ifadelerinin dikkat çektiği vakanın ayrıntıları yeniden ekrana gelecek. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı bugün saat 10.00’da canlı yayın ile ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.