Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 21 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

ATV ekranlarında uzun zamandır yayın hayatına devam eden Esra Erol, akıl almaz olayları ve savrulup giden hayatları ekrana taşımaya devam ediyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen programda aldatılan, kandırılan ve yakınları kayıp olan birçok mağdurun hikayesi ekrana geliyor. Program hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Esra Erol'da Bugün 21 Ocak ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol geçen dün ekrana gelen bölümü ile yine akıl almaz olayları ekrana taşıdı. Birçok farklı gündemin izleyenlerle buluştuğu programda Kadir Büyük ile ilgili ortaya çıkan gelişmeler şaşkınlık yarattı. Esra Erol yayınlanan son bölümü ile yine izleyenleri şoke etti.

Esra Erol 20 Ocakta Neler Yaşandı?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Emine hakkında inanılmaz iddia ortaya atıldı. İki yıldır haber alınmayan Kadir Büyük’ün nerede olduğu merak ediliyor. Emine’nin Kadir Büyük’ü öldürdüğü iddialarına cevap verdiği 20 ocak programında Bahar ve İslam Mücahit yüzleşmesi de ekrana geldi. Dün yayınlanan bölümde gittikleri yemekte konuşulanların ekrana geldi. Bahar ve İslam Mücahit’in hangi kararları aldığı merak edildi. Programın dünkü bölümünde 31 yıldır baba hasreti çeken Sevim’in babasını Esra Erol buldu. Sevim ve babası Şaban Bey 31 yılın ardından karşı karşıya geldi. Esra Erol çarpıcı gündemlerinden biri de 4 yıldır kayıp olan Türkan oldu. 3 çocuğunu arkasında bırakarak 4 yıl önce ortadan kaybolan Türkan’ın annesi ve babası nerede olduğunu bilmek istiyor. Esra Erol’da evlilik vaadi ile kandırılan Emine hanım ve Mustafa Kartal canlı yayında yüzleşti. Emine hanımın evlenmeyi beklediği Mustafa Kartal hem evli çıktı hem de Emine hanımı 150 bin lira dolandırdı. İkili dün ekrana gelen bölüm ile kozlarını paylaştı.

Esra Erol 21 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol programının dün yayınlanan bölümünün ardından programda bugün neler konuşulacağı merak konusu oldu. Esra Erol’da bugün Bahar ve İslam Mücahit son kararını paylaşırken Emine hanım ve Mustafa Kartal yüzleşmesi de devam edecek. Program bugün saat 16.20’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.