Mucize Doktor Dizisi 46. Bölüm Full İzle! 21 Ocak 2021 Mucize Doktor Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

İkinci sezonu ile FOX TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Mucize Doktor dizisi her hafta yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen Mucize Doktor dizisinde Savant sendromlu Ali Vefa’nın doktor olma mücadelesi anlatılıyor. Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Uysal gibi başarılı isimlerin yer aldığı Mucize Doktor dizisinin yeni bölümleri her hafta perşembe akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Mucize Doktor 21 Ocak 2021 Fox TV İzle! TIKLAYINIZ.

Türkiye’nin en iyi uyarlama diziler arasında gösterilen Mucize Doktor geçen hafta 45. bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü ilgi ile izlenen yapımın yayınlanan son bölümünde yine çarpıcı olaylar yaşandı. Asistanlar arasındaki kıyasıya rekabette Ali’ye destek olmak isteyen Ezo işleri karıştırır. Dizinin son bölümü yine büyük beğeni topladı.

Mucize Doktor Dizisi 45. Bölümde Neler Yaşandı?

Mucize Doktor dizisinin ekrana gelen son bölümünde Berhayat Hastanesi’ndeki işler git gide karmaşık bir hal almaya başlar. Tanju’nun işten çıkartacağı asistanı seçmek için son oyunu başlamak üzereyken asistanlar ise kendi aralarında yeni bir yol geliştirirler. Hastanede kalmak için iş birliği yapmaya çalışan asistanlar Tanju için bir anlam ifade etmez. Tanju zaten kimi göndereceğine çoktan karar vermiştir. Bu sırada hastaneye gelen Ezo ise işlerin iyice karışmasına neden olur. Hastanedeki vahim durumu gören Ezo, Ali’ye yardım etmek ister ve beklenmedik bir karar alarak gizemli birinden yardım ister.

Mucize Doktor Dizisi 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Mucize Doktor dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümü izleyenlerde merak uyandıran final sahnesi ile son buldu. Dizinin final sahnesinin ardında Ezo’nun kimden yardım istediği ve Ali’nin başına gelecekler merak edildi. Mucize Doktor dizisinin yayınlana yeni bölüm fragmanında Ezo’nun annesinin ortaya çıkması ile işler karışır. Ali ve Ferman arasındaki gerilimin de dikkat çektiği yeni bölüm fragmanının ardından yaşanacaklar merak edildi. Mucize Doktor dizisi bu akşam 46. yeni bölümü ile saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.