Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah 22 Ocak 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Ekranların en sevilen programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın yeni bölümleri hakkında bilgi almak isteyenler “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 22 Ocak izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah tek parça izle” sorgularına cevap arıyor. Haberimiz içerisinde “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 22 Ocak izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 22 Ocak izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah tek parça izle” sorgusu hakkında tüm bilgilere erişebilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Tamamı Tek Parça 22 Ocak 2021 STAR TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Hafta içi her gün Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah yine bilgi ve eğlence dolu bir bölümle geliyor. Türkiye’nin en çok sevilen sabah programı hem eğlendirmeye, hem de bilgilendirmeye devam ediyor. Zorlu bir haftayı geriye bırakmaya hazırlanırken Demet Akalın ve Alişan’la birlikte birbirinden renkli konuklar ile keyifli bir program sizleri bekliyor. Tüm haftanın yorgunluğunu alacak, enerjinizi yükseltecek, kulaklarınızın pasını silecek ve özel bilgilerle sizi donatacak Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 22 Ocak Cuma programını haberimizden izleyebilirsiniz.

22 Ocak Cuma Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a Bugün Kimler Konuk Oluyor?

Saatler 09.45’i gösterdiğinde ekranlara gelen sevilen sabah programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta bugün yine renkli konuklar stüdyoda ağırlanıyor. Sevilen sunucular Demet Akalın ve Alişan ile müziğe yine doyacak olan ekranları başındakiler, Miraç Şef’in tarifleri ile yeni bir lezzet keşfedebilecekler.

Murat Topoğlu ile yine sağlık ve metabolizma hakkında merak edilenler öğrenilecek, tavsiyeler not alınarak uygulanmak için kaydedilecek. Dünya şampiyonu dövüşçümüz Sabriye Şengül stüdyoda konuk olurken, hayatı ve başarıları hakkında merak edilenleri izleyicilerle paylaşacak. Değişimi ile herkesi şaşırtan 67 yaşındaki Meryem Çetin, etkileyici hikâyesi ile ekranı başındakileri derinden etkileyerek ilham verecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.