Müge Anlı Tamamı Tek Parça 22 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

ATV ekranlarında uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı her bölümünde ele aldığı çarpıcı olaylarla Türkiye’nin gündemini belirliyor. Birçok çarpıcı olay ve gelişmenin ekrana getirildiği programın her yayını ilgi ile takip ediliyor. Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi hergün saat 10.00’da canlı yayın ile sevenleri ile buluşuyor.

Müge Anlı 22 Ocak ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumu ile ekrana gelen programda şüpheli cinayet ve kayıp olayları, dolandırıcılık olayları vb. birçok farklı olay ekrana geliyor. Birçok çarpıcı olayın ekrana geldiği programda Müge Anlı ve ekibi gerçekleri ortaya çıkarmak için titizlikle çalışıyor.

Müge Anlı ile Tatlı sert 21 Ocak Programında Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün ekrana gelen bölümünde yine birçok çarpıcı gündemi ekrana taşıdı. Farklı cinayet ve kayıp olaylarının ekrana geldiği programda Ali Toprak cinayeti ile ilgili yeni gelişmeler paylaşıldı. Programın son bölümü yine ilgi ile izlendi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının ekrana gelen son bölümünde muz serasında işlenen cinayet gündeme gelmeye devam etti. Muz serasında öldürülen Ali Toprak’ın neden öldürüldüğü ve katilinin kim olduğu araştırılmaya devam ediyor. Ali Toprak’ın eşi Alime Toprak’ın olaylar bir ilgisi olduğuna dair iddialar da gündemi karıştırdı. Müge Anlı’da dün ele alınan diğer gündem ise 41 yaşındaki Sevil Öztürk’ün kaybı oldu. Evde tek başına kalınca camdan atlayarak kaçan Sevil Öztürk’ün nerede olduğu ile ilgili çalışmalarını sürdüren Müge Anlı ve ekibi konu ile ilgili yeni gelişmelere ulaştı. Programın diğer gündemi ise 17 yaşındaki Esra İnan oldu. İş yerinden çıkan ve geri dönmeyen Esra İnan’ın nerede olduğu araştırılmaya devam ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 22 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından Sevil Öztürk ve Esra İnan kayıp olayları ile ilgili yeni gelişmeler bugün ekrana gelecek. Ali Toprak cinayetinin de günden olmaya devam edeceği 22 ocak programı saat 10.00’da canlı yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.