Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 22 Ocak 2021 Cuma Star Tv Canlı İzle!

Hafta içi hergün STAR TV ekranlarında seyircisiyle buluşan Gerçeğin Peşinde programının yeni bölümleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler Google gibi arama motorlarından "Gerçeğin Peşinde 22 Ocak izle, Gerçeğin Peşinde tek parça izle” sorgusuna cevap arıyor. Haberlerimiz içerisinde "Gerçeğin Peşinde 22 Ocak izle, Gerçeğin Peşinde tek parça izle” sorgusuna cevap bulabilir, "Gerçeğin Peşinde 22 Ocak izle, Gerçeğin Peşinde tek parça izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 22 Ocak 2021 STAR TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Hafta içi her gün saat 13.15’te izleyici ile buluşan Gerçeğin Peşinde, Serap Paköz’ün sunumu ile haftanın son programı ile ekranlara geliyor. Adli Tıp Uzman Taner Güven, Polis Eğitmeni – Güvenlik Uzmanı Murat Aydın ve Avukat Hasan Kocabey’in katkıları ile gerçeğin önündeki sis perdesini aralayan fenomen program, dolu dolu dosyaları ile yeni günde izleyici ile buluşmaya hazır. Küslerin barıştığı, kayıpların bulunduğu ve faili meçhul cinayetlerin açığa kavuştuğu Serap Paköz’ün sunumu ile Gerçeğin Peşinde 22 Ocak Cuma bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Gerçeğin Peşinde 282. Bölümde Ne Oldu, Dün Stüdyoda Neler Konuşuldu?

Serap Paköz’ün sunumu ile Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Gerçeğin Peşinde dünkü bölümü yine hızlı başladı. Dün ilk duruşması görülen Hande Çinkitaş davasında, vahşice katledilen küçük Hande’nin annesi Handan Hanım programdaydı. Duruşmanın ayrıntılarını anlatan annenin halen üzgün oluşu yürekleri burktu. Zanlıların tutukluluklarının devam edeceği bilgisi paylaşılırken, ikinci duruşmanın 12 Nisan’a ertelendiği bildirildi.

Kayıp Mustafa Yavuzcan davasında İbrahim’in çelişkili ifadeleri tüm Türkiye’den tepki çekerken, Özlem isimli kadının kimliği tartışılıyor. İbrahim’in susmaya devam etmesi halinde başına gelebilecekler paylaşıldı ve İbrahim konuşmaya karar verdiği paylaştı. Özlem ile ilgili korktuğu için bir şey söylemediğini ifade eden İbrahim, programa görüntülü bağlanan Soner Bey de Özlem ve Mustafa arasındaki ilişki hakkında bildiklerini paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.