Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 22 Ocak 2021 Cuma Show Tv Canlı İzle!

SHOW TV’nin sevilen programı Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme’nin yeni bölümlerini izlemek isteyenler “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 22 Ocak izle, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme tek parça izle” sorgularını Google gibi arama motorlarından aratarak “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 22 Ocak izle” sorgusuna cevap bulabilir. Haberimiz içerisinde “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 22 Ocak izle, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme tek parça izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 22 Ocak 2021 SHOW TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Hafta içi her gün saat 15.15’te Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, yine tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği bir bölümle yayına hazırlanıyor. Sunucu Didem Arslan Yılmaz’ın kararlı ve cesur sunumu ile saklı kalmış gerçekler ortaya çıkartılırken, Türkiye’nin en yeni reality programının her bölümü izleyiciden büyük ilgi ile karşılaşıyor. Haftanın son programı için canlı yayınla izleyici ile buluşan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 22 Ocak Cuma günkü yayınını haberimizden izleyebilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 112. Bölümde Ne Konuşuldu, Dün Stüdyoda Neler Yaşandı?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, dün ekranlara 112. bölüm ile geldi. Tüm Türkiye’nin gündemine oturan ve ilk tutuklanmanın gerçekleştiği Sahte Gelin davasında yakaladığı ipuçlarından yürümeye devam eden Didem Arslan Yılmaz, çeteyi her geçen gün açığa çıkarmaya devam ediyor. Dün yayınlanan bölümde Melisay’la başlayan davada yeni bir sahte gelin dâhil oluyor ve verdiği bilgiler ile ağızları açık bırakan gerçekleri gün yüzüne çıkartıyor.

Melisay’la birlikte yeni sahte gelin mağdurları ile yüzleşiyor. Yeni sahte gelin örgütün çalışma sistemini tek tek anlatırken, yapılan açıklamalar herkesi şaşırtıyor. Yeni sahte gelinin iddiasına göre sahte gelinlere sadece yüzük ve küpe kalırken, başlık parası ve diğer takılan altınlar çeteye kalıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.