Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 22 Ocak 2021 Günü Kim Birinci Oldu 625. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan Durumu

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta 3. sezonu ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. İlgi ile izlenen programın her bölümünde eğlence ve rekabet dolu anlar yaşanıyor. Ekranlara canlılık getiren Gelinim Mutfakta yarışması hafta içi hergün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta Kanal D 22 Ocak İzle! TIKLAYINIZ!

Yeni sunucusu Seda Sayan’ın renkli sunumu ile izleyenlerden tam not alan yarışmada her hafta 4 gelin ve kaynana rekabet ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergiledikleri yemek yarışmasında, kaynanalar ise puanlama yapıyor. Günün yemeğini en iyi yapan ve en yüksek puanları alan yarışmacının çeyrek altın sahibi olduğu programda haftanın en yüksek puanını alan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 21 Ocak Günün Birincisi Kim Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışmasında bir haftanın daha sonu geldi. Programda haftanın kazananın belli olmasından bir önceki gün heyecan zirveye yükseldi. Gelinlerin kıyasıya rekabet ettiği 21 ocak bölümünün kazanını ise merak edildi. Programın sıkı takipçileri 21 ocak günü hangi gelinin çeyrek altını kazandığını merak ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan dolu geçen 21 ocak yarışmasında çeyrek altını kazanan isim Zeynep oldu. 20 puan ile günün en yüksek puanını alan Zeynep’i ise 18 puan ile yeni yarışmacı Sibel takip etti. Aysun 12 puan ile günü 3. sırada kapatırken, Gizem ise 9 puan ile sonuncu oldu. Haftanın finaline çok yaklaşılan programda bu hafta elenecek ve birinci olacak isim merak ediliyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 22 Ocak Haftanın Birincisi Belli Oldu Mu, Altın Bilezikleri Kim Kazandı?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programında haftanın finali bugün ekrana gelecek. 4 iddialı yarışmacının son kez tezgah başına geçeceği 22 ocak bölümünde bu haftanın elenen ve birinci olan ismi açıklanacak. 5 altın bileziği kimin kazandığı ise henüz belli değil. Program bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.