Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı? 22 Ocak 525. Bölüm Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim?

Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşan Zuhal Topal’la Sofrada eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana beğeni toplayan yemek yarışmasında rekabet dolu anlar ekrana geliyor. Her hafta yeni yarışmacıları ile seyircinin takdirini toplayan program hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 525. Bölüm 22 Ocak 2021 İzle! TIKLAYINIZ.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında 5 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergiledikleri programda kaynanalar ise puanlama yapıyor. Heyecan ve rekabet dolu haftanın sonunda kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan en yüksek puanı almayı başaran gelin ise 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 21 Ocak Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programında 18 22 ocak haftasının heyecan dolu 4. bölümü dün ekrana geldi. Finalden önceki don gün olan 21 ocakta yarışan gelinin kim olduğu ve kaç puan aldığı ise merak edildi. Programın dün ekrana gelen bölümünde heyecan yine doruğa çıktı.

Zuhal Topal’la Sofrada programının bu haftaki 4. yarışmacısı Duygu Yeşiltaş oldu. Duygu Yeşiltaş ve kaynanası Ayşe Yeşiltaş’ın yarıştığı 21 ocak bölümünde kaynanalardan birçok eleştiri alan Duygu hanım günü 20 puan ile kapattı. Aldığı puan ile diğer yarışmacıların gerisinde kalan Duygu hanım birinci olma şansını kaybetti. Haftanın en yüksek puanı şimdilik 27 puan iken yarışmada bu hafta birinci olacak isim merak konusu olmaya devam ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 22 Ocak Yarışmacısı Kim, Haftanın Birincisi Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programının merakla beklenen haftanın finali bugün ekrana gelecek. 18 22 ocak haftasının son yayının ekrana geleceği bugün programın sıkı takipçileri haftanın son yarışmacısının kim olduğunu ve haftanın birincisi olan gelini merak ediyor. Haftanın birincisi olan isim ise henüz belli değil. Program bugün saat 16.00’da haftanın finali ile ekrana gelecek. Sonrasında kazanan ismi haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.