Sen Çal Kapımı Dizisi 28. Bölüm Full İzle! 23 Ocak 2021 Sen Çal Kapımı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

İkinci sezonu ile izleyenleri ile buluşmaya devam eden Sen Çal Kapımı dizisi her hafta heyecan ve eğlence dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana geniş bir izleyici kitlesine ulaşan yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Dizi her hafta cumartesi günleri saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Sen Çal Kapımı 28. Bölüm 23 Ocak 2021 FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ve Serkan’ın zorluklarla dolu, eğlenceli yaşamı anlatılıyor. İkilinin aşkları için verdikleri mücadelenin eğlenceli bir anlatım ile ekrana geliyor.

Sen Çal Kapımı Dizisi 27. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Sen Çal Kapımı dizisi geçen hafta 27. bölümü ile ekrana geldi. Her hafta ilgi ile izlenen yapımın son bölümünde Eda ve Serkan’ın evlilik hazırlıklarına başlaması neşeli sahneleri ekrana getirdi. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Sen Çal Kapımı dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Eda, Serkan’a evlenme teklifi eder. Serkan bu teklif karşısında hem çok şaşırır hem de mutlu olur. Ancak yine de teklifi kendisi tekrar yapmak ister. İkilinin bu kararı başta Melo olmak üzere tüm arkadaşları tarafından sevinçle karşılanır. Ancak Ayfer ve Aydan bu konuda şüphelidirler ve kararın doğruluğundan emin olamazlar. Eda ve Serkan onları nasıl ikna edeceklerini düşünürken, Selma ise bu karar karşısında şok olur. Torununun tüm tehditlerine rağmen bu kararı almasına şaşıran Selma, bu evliliğe engel olmak için yeni bir plan yapmaya başlar. Selma, Eda ve Serkan’a engel olmaya çalışırken isteme ve kına gecesi yapılır bile. Düğün hazırlıkları son sürat devam ederken, bu ilişkiyi isteyemeyenler için ise zaman daralır.

Sen Çal Kapımı Dizisi 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sen Çal Kapımı dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Eda ve Serkan’ın duygusal anlarının dikkat çektiği fragmanın ardından merakla beklenen yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.