İbo Show 10. Bölüm Full Canlı izle! İbo Show 23 Ocak 2021 2020 Tek Parça Youtube İzle

Bir dönemlerin fenomen programı İbo Show 9 yıllık aranın ardından yeniden Star TV ekranlarında yayınlanmaya başladı. Müzik ziyafetinin verildiği ve eğlenceli sohbetlerin yer aldığı program, geniş bir kitleyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Her hafta yeni bölümü merakla beklenen İbo Show cumartesi akşamları saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

İbo Show 11. Bölüm 23 Ocak Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in sunumu ile ekrana gelen programa her hafta sanat ve müzik dünyasının en ünlü isimleri konuk oluyor. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı programda hem keyifli sohbetler ediliyor hem de müzik şöleni yaşanıyor. Program her hafta izleyenlerden büyük beğeni topluyor.

İbo Show Programı 9. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonda Star TV ekranlarına geri dönüş yapan İbo Show geçen hafta 10. bölümü ile ekrana geldi. Yine birbirinden ünlü isimlerin katıldığı programda eğlence ve kahkaha dolu anlar ekrana geldi. Programın son bölümü sosyal medyada da uzun süre konuşuldu.

İbo Show programının geçen hafta ekrana gelen 10. bölümüne Sabahat Akkiraz, Ender balkır, Hüseyin Turan ve  Haluk Levent konuk oldu. Müzik dünyasının en güçlü isimlerinin konuk olduğu programda unutulmaz anlar yaşandı. Sabahat Akkiraz’ın sesi ile kulakların pasını sildiği 10. bölümde diğer konuklarla beraber eğlence dolu bir yayın ekrana geldi. Programda sokakta söyledikleri şarkılarla dikkat çeken Merve ve Mehmet ikilisi de katıldı. Sokağın Sesi ismini verdikleri parçaları söyleyen ikili programa renk kattı. Eğlence, kahkaha ve neşe dolu geçen 10. bölüm yine izleyenlerin beğenisi topladı.

İbo Show Programı 10. Bölüm Konukları Kim Olacak, Yeni Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

İbo Show programının bu hafta ekrana gelecek 10. bölüm tanıtımı ve fotoğrafları yayınlandı. Yine birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı 11. bölümde Ebru Yaşar, Resul Dindar, Selçuk Balcı ve Çetin Altay konuk olacak. Renkli konukları ile yine müzik şöleninin yaşanacağı İbo Show’un 11. bölümü merakla bekleniyor. Program bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.