Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 25 Ocak 2021 Pazartesi Star Tv Canlı izle!

STAR TV ekranlarında Hafta içi hergün seyircisiyle buluşan Gerçeğin Peşinde programının yeni bölümleri hakkında bilgi almak isteyenler çeşitli arama motorlarından "Gerçeğin Peşinde 25 Ocak izle, Gerçeğin Peşinde tek parça izle” sorgusuna cevap arıyor. Haberlerimiz içerisinde "Gerçeğin Peşinde 25 Ocak izle, Gerçeğin Peşinde tek parça izle” sorgusu hakkında tüm cevapları bulabilir "Gerçeğin Peşinde 25 Ocak izle, Gerçeğin Peşinde tek parça izle” sorgusu hakkında detaylara ulaşabilirsiniz.

Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 25 Ocak 2021 STAR TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarının sevilen reality programı Gerçeğin Peşinde, yeni haftaya gerçek hayattan alınan ve çözüme kavuşmayı bekleyen hikâyeleri ile başlıyor. Hafta içi her gün saatler 13.15’i gösterdiğinde Serap Paköz’ün sunumu ile ekranlara gelen sevilen program,  gerçeğin önündeki sis perdelerini aralamaya devam ediyor. Stüdyoda kendisine eşlik eden Adli Tıp Uzmanı Taner Güven, Avukat Hasan Kocabey ve Polis Eğitmeni – Güvenlik Uzmanı Murat Aydın’ın katkıları ile Serap Paköz, Gerçeğin Peşinde olan macerasına devam ediyor. Gerçeğin Peşinde 25 Ocak Pazartesi bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Gerçeğin Peşinde Önceki Bölümde Ne Oldu, Stüdyoda Neler Konuşuldu?

Gerçeğin Peşinde önceki bölümünde stüdyoya konuk olan Ümmü Gülsüm Hanım, yürekleri burkan hikayesi ile izleyiciyle buluşuyor. Ümmü Gülsüm Hanım, yıllarca ev almak için para biriktirdiğini ve bu paranın oğlu tarafından alındığını iddia ederken, evden atıldığını ve dayak yemeye ramak kaldığını belirterek Serap Paköz’den yardım istiyor.

23 gündür kayıp olan 25 yaşındaki Mustafa Yavuzcan’ın nerede olduğu tartışılmaya devam ederken, enişte İbrahim’in yine çelişki dolu konuşmaları şaşkınlık yarattı. Hayatından endişe edilen Mustafa’nın, yeniden cezaevine girmemek için kaçmış olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Gülşen Maşalacı ve kızı Özlem ile ilgili yeni iddialar tartışıldı. Maşalacı ailesinin 14 yıldır neden sustuğu tartışılırken, Aleyna ile eşi Fatih canlı yayında yüzleştiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.