Sefirin Kızı Dizisi 37. Bölüm Full İzle Star TV! 25 Ocak 2021 Sefirin Kızı 36. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Sefirin Kızı her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. İlgi ile izlenen yapımın dizi her bölümü ile reyting sıralamasında üst sıralarda yer almaya devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünün ardından büyük yankı uyandıran yapım sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Sefirin Kızı dizisi her hafta pazartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Sefirin kızı 37. Bölüm 25 Ocak 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile yayın hayatına devam eden dizide bugüne kadar başrol oyunculuğunu üstlenen Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları sebebi ile yapımdan ayrılacağı açıklandı. Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nunda başrollerinde yer aldığı yapımda Neslihan Atagül yerine başka bir kadın oyuncunun geleceği ve senaryoda değişiklik yapılacağı iddia edildi. Yapımda yaşanacak değişikliğin ardından bu hafta yeni bölümün ekrana gelip gelmeyeceği de merak konusu oldu.

Sefirin Kızı Dizisi 36. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Sefirin Kızı geçen hafta 36. bölümü ile ekrana geldi. Nare ve Sancar için kavuşma zamanı gelmişken bir kere daha ayrılığın başladığı son bölüm izleyenleri yine ekrana kilitledi. Dizinin son bölümü ilgi ile izlendi.

Sefirin Kızı dizisinin ekrana gelen son bölümünde hapisten çıkan Sancar, özgürlüğüne kavuştuğu için çok mutludur. Sonunda hem özgürlüğüne hem de Nare’ye kavuşmanın sevincini yaşamak ister. Ancak Nare’nin ona soğuk davranması ile neler olduğunu anlamaya çalışır. Güven’in sürekli baskı yaptığı Gediz ve Nare ise evlendiklerini gizlemekte zorlanmaya başlarlar. Bu sırada tüm gerçeklerin ortaya çıkması ile Sancar yıkılır ve ne yapacağını bilemez. Nare ve Gediz’in evlilik haberi konakta da bomba etkisi yaratır. Sancar için yaptığı bu evliliğin yükü ile baş edemeyen Nare ise artık bir karar vermenin eşiğine gelmiştir.

Sefirin Kızı Dizisi 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sefirin Kızı dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünün ardından Neslihan Atagül’ün yapımdan ayrılacağı açıklandı. Yeni bölüm fragmanı da yayınlanmayan dizi bu akşam ekrana gelmeyecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.