Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 26 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol, her bölümü ile savrulan hayatları, akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Çarpıcı gündemleri ile izleyenleri her bölüm şoka sokan program ilgi ile takip ediliyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Esra Erol hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Esra Erol'da Bugün 26 Ocak 2021 ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programda aldatılan, dolandırılan ve yakınları kaybolan binlerce mağdurun hikayesi ekrana geliyor.

Esra Erol 25 Ocak Programında Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Esra Erol yeni haftanın ilk programı ile dün ekrana geldi. İlgi ile takip edilen gündüz kuşağı programında yine birbirinden çarpıcı olaylar ekrana taşındı. Terk edilen eşlerin ve isyan eden ailelerin ekrana geldiği 25 ocak bölümü yine ilgi ile izlendi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde kayıp Rabia Avaz gündem olmaya devam etti. Bir süredir kayıp olan Rabia Avaz ile ilgili şok eden gelişmeler ekrana geldi. Programın diğer gündemi ise bugüne kadar hiç görmediği ailesini arayan 20 yaşındaki Kadriye oldu. Hiç tanışmadığı annesini ve abisini arayan Kadriye, ailesini kavuşmayı bekliyor. Esra Erol’da ekrana gelen çarpıcı gelişmelerden biri de 19 yaşındaki kızı evli bir adama kuma giden annenin isyanı oldu. Kızı 3 çocuk babası evli adamla evlenen anne programda isyan etti. Karısı ve çocuğu tarafından terk edilen Yaşar Bey de ekrana damgasını vuran olaylardan biri oldu. Eşi Minel’in kafa dinelemeye gidiyorum diyerek çocuklarını da alıp evden çıktığını ve geri dönmediğini söyleyen Yaşar Bey, eşinin sosyal medyadan tanıştığı Erhan Yeşilkaya’ya kaçtığını iddia ediyor.

Esra Erol 26 Ocak Gündemleri Neler?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünün ardından bu gün hangi konuların gündem olacağı merak edildi. Programda konuşulan olaylarla ilgili sıcak gelişmelerin ekrana geleceği programda yeni gündemlerde izleyenlerle buluşacak. Esra Erol bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.