Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 26 Ocak 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 627. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşa Gelinim Mutfakta program yeni sunucusu Seda Sayan ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yarışmada her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Kanal D ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşlağı programı Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta hafta içi hergün saat 13.15’te ekrana geliyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 26 Ocak 2021 627. Bölüm İzle! TIKLAYINIZ.

Seda Sayan’ın renkli sunumu ile beğeni toplayan programda her hafta 4 gelin ve kaynana takım halinde mücadele ediyor. Günün yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalışan gelinler kıyasıya mücadele ederken, kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bulmaya ve en yüksek puanı vermeye çalışıyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 25 Ocak Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni programı Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta bu haftanın ilk bölümü ile dün ekrana geldi. İlgi ile izlenen 25 ocak programında birincinin kim olduğu ise merak ediliyor. Gelinlerin kıyasıya rekabet ettiği 25 ocak bölümünde çeyrek altının sahibi olan isim programın sıkı takipçileri tarafından araştırılıyor.

Gelinim Mutfakta programının dün ekrana gelen bölümünde yeni yarışmacı Esin programa dahil oldu. Geçen hafta elenen Gizem’in yerine yarışmaya katılan Esin ilk gününde Aysun ile aynı puanı paylaştı ve 13 puan aldı. Aysun ve Esin 13 puan ile son sırayı paylaşırken, Zeynep 14 puan alarak 2. oldu. Programın 25 ocak birincisi ise 16 puan alan Sibel oldu. Çeyrek altını Sibel kazandı.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 26 Ocak Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Gelinin Mutfakta programında haftanın ikinci günü bugün ekrana gelecek. İlgi ile izlenen programda haftanın ikinci günü birinci olan isim merakla bekleniyor. Program bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.