Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 27 Ocak 2021 Çarşamba Beyaz Tv Canlı İzle!

Türkiye’nin en çok konuşulan programı Söylemezsem Olmaz’ın yeni bölümlerini izlemek isteyen seyirciler "Söylemezsem Olmaz 27 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle” sorgularını Google gibi arama motorlarından aratarak "Söylemezsem Olmaz 27 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle" sorgusuna cevap arıyor. Haberimiz içerisinde "Söylemezsem Olmaz 27 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz tek parça izle" sorgusuna cevap bulabilir ve kesintisiz izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 27 Ocak 2021 Beyaz TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Hafta içi her gün saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında yayına gelen Söylemezsem Olmaz, yine renkli gündemi ile sizlerle buluşuyor. Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto sunumu ile magazin gündemini ele alan programda, birbirinden özel konular ve kişiler cesur yorumlar ile değerlendiriliyor. Tarafsız ve sivri yorumlar ile dikkat çeken Söylemezsem Olmaz programının 27 Ocak Çarşamba bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz Dünkü Son Bölümde Ne Oldu, Neler Konuşuldu?

Söylemezsem Olmaz dünkü bölümünden gergin konuları ve sert çıkışları ile dikkat çekti. Yeşilçam’ın usta ismi İlyas Salman’ın yaptığı son açıklamalar dikkat çekerken, enine ve boyuna Salman’ın konuştukları değerlendirildi. Yayının büyük bölümünü kaplayan İlyas Salman’ın söylediklerine en sert karşılıklar verildi. Sağlık sorunları sebebi ile Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Neslihan Atagül’ün sağlık durumu ile ilgili son gelişmeler paylaşılırken, diziden Uraz Kaygılaroğlu’nun da ayrılışı ele alındı.

Sen Çal Kapımı dizisinin başrolleri Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in olay olan küvet sahnesi enine boyuna değerlendirilirken, Arto’nun yaptığı, “Sizin hiç cinsel hayatınız yok mu?” yorumu herkesi şok etmeyi başardı. Yoğun magazin gündemi ile birlikte stüdyoda konuk ağırlamayı sürdüren Söylemezsem Olmaz’ın dünkü konuğu oryantal Didem Kınalı oldu. Didem, kendisi ile ilgili samimi itiraflarda bulundu ve programda zayıflamak için yaptırdığı hareketleri gösterdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.