Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 27 Ocak 2021 Çarşamba Star Tv Canlı izle!

STAR TV ekranlarında hafta içi hergün seyircisiyle buluşan Gerçeğin Peşinde programının yeni bölümleri hakkında bilgi almak isteyenler Google gibi arama motorlarından "Gerçeğin Peşinde 27 Ocak izle, Gerçeğin Peşinde tek parça izle” sorgusuna cevap arıyor. Haberlerimiz içerisinde "Gerçeğin Peşinde 27 Ocak izle, Gerçeğin Peşinde tek parça izle” sorgusuna cevap bulabilir, "Gerçeğin Peşinde 27 Ocak izle, Gerçeğin Peşinde tek parça izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 27 Ocak 2021 STAR TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Hafta içi her gün saat 13.15’te Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Gerçeğin Peşinde, Serap Paköz’ün cesur sunumu ile gündeme gelmeyi sürdürüyor. Karanlıkta kalmış dosyaları açığa çıkartan sevilen reality programında, küsler barışıyor ve kayıplar ailelerine kavuşturuluyor. Zor durumda bırakılanların sesi olan Serap Paköz’e stüdyoda Adli Tıp Uzmanı Taner Güven, Avukat Hasan Kocabey ve Polis Eğitmeni - Güvenlik Uzmanı Murat Aydın eşlik ediyor. Gerçeğin önündeki sis perdelerinin aralandığı Serap Paköz’ün sunumu ile Gerçeğin Peşinde 27 Ocak Çarşamba bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Gerçeğin Peşinde Dünkü Bölümde Ne Oldu, 285. Son Bölümde Neler Konuşuldu?

Gerçeğin Peşinde dünkü bölümünde, Mustafa Yavuzcan dosyası sürerken ilginç anlar yaşandı. Şüphelerin üzerinde toplandığı isim olan enişte İbrahim’in ithamı, herkesi şaşkına çevirdi. İbrahim’in anne Fatma Yavuzcan’a hitabe söylediği, “Montu oraya sen koydun!” sözü şaşkınlık yarattı. Anne ise cevaben, “Hadi montu ben koydum.

Telefonu, telsizi de mi ben koydum? Bize bunu söyle?” diyerek karşılık verdi. Mustafa’nın amcası Soner ise İbrahim’e kendilerini neden Özlem’e yönlendirmediklerini sorarak sert çıkıştı. Stüdyoda ise tansiyonun giderek arttığı o anlarda, İbrahim’in yapmaya çalıştığı da şok etkisi yarattı. Konuyu başta Özlem’e ardından ise Mustafa Yavuzcan’ın annesi Fatma Hanım’a yönlendirmesi, ekranları başındakilerin “Mustafa ne yapmaya çalışıyor?” sorusunu sormasına yol açıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.