Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 27 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından Esra Erol uzun yıllardır olduğu gibi yine başarılı şekilde yayın hayatına devam ediyor. Bu sezonda akıl almaz olayların ekrana taşındığıi savrulan hayatların gösterildiği yapım ilgi ile izleniyor. Esra Erol hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Esra Erol'da Bugün 27 Ocak 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programda aldatılan, dolandırılan, kayıp yakınlarını ya da yıllardır görmediği ailesini arayan birçok mağdurun hikayesi ekrana geliyor. Esra Erol ve ekibi olayların arka yüzünü ortaya çıkarmak ve mağdurlara yardım etmek için titizlikle çalışıyor.

Esra Erol 26 Ocak Bölümünde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol dün yine akıl almaz olayları ekrana taşıdı. Ailesini arayanların yüzleşmeler yaşadığı programda aldatılan mağdur kişilerin hikayeleri ekrana geldi. Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde yaşanan çarpıcı gelişmeler izleyenleri ekrana kilitledi.

Esra Erol’un dün yayınlanan bölümünde Rabia, annesi ve kız kardeşi ile yeniden karşı karşıya geldi. İkinci kez buluşan aile yılların acısını çıkardı. Annesini aramak için programa katılan 20 yaşındaki Kadriye’nin annesini Esra Erol buldu. İkili dün ekrana gelen bölüm ile ilk kez karşı karşıya geldi. Programda eşi tarafından terk edilen Yaşar Bey de gündem olmaya devam etti. Yaşar Bey çocuğunu da alarak sosyal medyadan tanıştığı adamın yanına taşınan eşine isyan etti. Programın diğer gündemi ise Arife hanım oldu. Kocası Faruk’un kendisini 22 yaşındaki Özge ile aldattığını açıklayan Arife hanım çocukları olduğunu ve yalnız kaldığını söyledi. Akıl almaz olayla ilgili ayrıtılar da ekrana geldi. Programa kızının evli bir adama kuma gittiğini söyleyerek katılan acılı annenin kızı Nilüfer yayına katıldı ve anlatılanların doğru olduğunu açıkladı.

Esra Erol 27 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol dün ekrana gelen bölümünün ardından bugün konuşulacak gündemler merak konusu oldu. Yeni olayların ekrana geleceği programda yaşanan gelişmeler de izleyenlere aktarılacak. Esra Erol yeni bölümü ile bugün saat 16.20’de ATV’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.