Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 28 Ocak 2021 Perşembe Beyaz Tv Canlı izle!

Magazin sevenler Google üzerinden Söylemezsem Olmaz 28 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz izle sorgularını aratarak ekranların en sevilen programına erişim sağlamak istiyor. Bizlerde Haberler Ankara olarak Söylemezsem Olmaz 28 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz izle sorgularına haberimiz üzerinde yer verdik. Haberimiz üzerinden Söylemezsem Olmaz 28 Ocak izle, Söylemezsem Olmaz izle sorgularının cevabına ulaşabilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 28 Ocak 2021 BEYAZ TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Beyaz TV ekranlarının sıra dışı magazin programı Söylemezsem Olmaz, çok konuşulacak yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto’nun sunumu ile hafta içi her gün saat 13.15’te ekranlara gelen magazin programı, cesur ve sivri yorumları ile izleyenlerin beğenisini kazanıyor. Magazin gündemine dair en merak edilen konuların masaya yatırıldığı programda, sunucuların olay olacak açıklamaları her yeni programda izleyenleri şaşırtmayı başarıyor. Söylemezsem Olmaz 28 Ocak Perşembe bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz Dünkü Bölümde Ne Oldu, Stüdyoda Neler Konuşuldu?

Söylemezsem Olmaz’ın dün yayınlanan son bölümünde yine magazine dair önemli konular konuşuldu. Bircan Bali programa enerjik başlarken, benzersiz sunumu ile beğeni kazandı. Seren Serengil’in program hemen başlarken şok itirafı gündem olurken, Seren Serengil hiç aşık olmadığı açıklaması ile dikkatleri üzerine çekti. Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti yine programın gündeminde oldu. Sivri dilli yorumcu Arto, yine herkesi şaşkın bırakan açıklaması ile şok etmeyi başardı. Arto, Erçel ve Bürsin’in öpüşme sahnelerinden çok rahatsız olduğunu ifade etti.

Defne Samyeli’ye gelen haciz şoku programda enine boyuna konuşulurken, Samyeli’nin bir kısım eşyasına haciz konması şaşkınlık yarattı. İşadamı Yusuf Araz tarafından 2 yıldır kira ödenmediği iddiası ile başlatılan haciz programda çok konuşuldu. Eski futbolcu Emre Aşık ve eski eşi Yağmur Sarnıç’ın boşanma davaları dün görüldü ve dava dosyasında iddialar çok konuşuldu. Arto ve Seren Serengil, iddialar konusunda yaşadıkları şaşkınlığı ifade ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.