Mucize Doktor Dizisi 47. Bölüm Full İzle! 28 Ocak 2021 Mucize Doktor Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının sevilen yapımlarından Mucize Doktor macera dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Her hafta beklenmedik gelişmelerin yaşandığı yapım ilgi ile takip ediliyor. Farklı hikayesi ile yayınlandığı günden bu yana büyük beğeni toplayan yapım yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Mucize Doktor dizisi her hafta perşembe akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Mucize Doktor 47. Bölüm 28 Ocak 2021 FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Uysal ve Reha Özcan gibi isimlerin yer aldığı Mucize Doktor, Good Doctor dizisinden uyarlandı. Türkiye’de yapılan en iyi uyarlamaların arasında gösterilen yapımda savant sendromu olan Ali Vefa’nın ayakta kalma ve doktor olma mücadelesi anlatılıyor. Sendromu yüzünden herkesten farklı algılara sahip olan Ali Vefa’nın macera dolu hayatının anlatıldığı yapım ilgi ile takip ediliyor.

Mucize Doktor Dizisi 46. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonda da başarılı şekilde yayın hayatına devam eden Mucize Doktor dizisi geçen hafta 46. bölümü ile ekrana geldi. Hastanedeki asistanların yeni bir mücadele yoluna girdiği yapımda zorlu nöbet herkesi germeye başlarken Ezo ise önemli bir karar alır.

Mucize Doktor dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde hastaneden kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalan asistanlar rekabet etmeyi bırakıp, yarı maaş ile çalışmayı kabul ederler. Kovulmamak için etkili olan bu çözümün sonrasında ise asistanları uzun ve zorlu bir nöbet beklemektedir. Nöbet sırasında yaşanan gerginlikler ile Ferman ile Ali kavga ederler. Zorlu geçen nöbet sonrasında asistanları yeni cezalar beklerken bir kişi is başasistan olma hakkı kazanır. Bu sırada Beliz’e de şaşırtıcı bir teklif gelir. Ali hastanedeki kaosun içinde zorlanırken annesi ile anlaşmak zorunda kalan Ezo ise Ali’ye veda eder.

Mucize Doktor Dizisi 47. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Mucize Doktor dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.