Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 29 Ocak 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

STAR TV’de hafta içi her gün ekranlara gelen magazin programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın yeni bölümleri hakkında bilgi almak isteyenler “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 29 Ocak izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah tek parça izle” sorgularına cevap arıyor. Haberimiz içerisinde “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 29 Ocak izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 29 Ocak izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah tek parça izle” sorgusuna cevap bul

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Tamamı Tek Parça 29 Ocak 2021 STAR TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, haftanın son programı için ekranların karşısına çıkıyor. Demet Akalın ve Alişan’ın sunumu ile severek izlenen sabah programı, sunucuların sevilen şarkıları ve stüdyoda ağırlanan birbirinden özel konukları ile merakla takip ediliyor. Kıpır kıpır, enerjisi yüksek program ile astrolojiden sanata, magazinden mutfağa kadar sunduğu derin bilgileri takip etmek için Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 29 Ocak Cuma bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

29 Ocak Cuma Demet ve Alişan’la Sabah Sabah Bugünkü Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah birbirinden özel konukları ile karşınıza geliyor. Miraç Şef’in yine mutfakta muhteşem işlere imza attığı bugün, sevilen sunucularımız sizi müziğe doyuruyor. Sağlıklı beslenme konusunda verecekleri bilgiler ile sayfalarca not almanıza yol açacak Prof. Dr. Kadir Demir ve Dr. Murat Kınıkoğlu, programda karşı karşıya gelerek en sağlıklı besinler ve beslenme yöntemlerini sizler için tartışıyor.

Sayıların gizemini açıklamak için programa katılan Numeroloji Uzmanı Şebnem Ekşib, canlı yayında kader sayısı var mı ve şanslı sayılar hakkında merak edilen tüm sorulara yanıt veriyor. Bugün Şef Cevdet Sarısoy Karadeniz yöresinin sevilen lezzeti Kuymak ile karşınıza gelerek, özel tarifini sizlerle buluşturuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.