Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 29 Ocak 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşımaya devam ediyor. Birçok çarpıcı gündem ile izleyenleri ekrana çeken yapımda savrulup giden hayatlar, dağılan aileler gündeme geliyor. Her bölümü ile birçok farklı gündemi ekrana taşıyan programda akıl almaz olaylar izleyenleri şaşırtıyor. Esra Erol hafta içi hergün saat 16.20’de yeni bölümleri ile izleyenler ile buluşuyor.

Esra Erol'da Bugün 29 Ocak 2021 İzle! TIKLAYINIZ.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programda kayıplar bulunuyor, dağılmış aileler bir araya getiriyor. Yıllardır evlatlarını görmeyen ailelerin buluşmalarının ekrana geldiği programda aldatılma, dolandırılma olayları da gündem oluyor. Hergün birçok farklı gündemin ekrana geldiği programda Esra Erol ve ekibi mağdur kişilere yardım etmek için çalışıyor. Esra Erol programının yanı sıra yardım kampanyaları ile de gündeme gelmeye devam ediyor.

Esra Erol 28 Ocak Günü Neler Yaşandı?

Yeni sezonda da en çok izlenen gündüz kuşağı programı olmaya devam eden Esra Erol dün yine birçok akıl almaz olayı ekrana taşıdı. Yüzleşmelerin ve buluşmaların yaşandığı 28 ocak programın inanılmaz gelişmeler yaşandı. Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümü yine ilgi ile izlendi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Rabia yeniden annesi ve kız kardeşi ile karşı karşıya geldi. Rabia’nın ailesi ile olan iletişimi ise izleyenlerde şaşkınlık yarattı. Programın diğer gündemlerinden olan Kadriye annesi ile yeni bir buluşma yaşadı. Kadriye annesinin ardından abisi Mustafa ile de buluşacak. Evli ve çocuk sahibi sevgilisi Salih’in yanına taşınan Nilüfer dün yayınlanan programda yeniden gündeme geldi. Sevgilisi Salih’in de yayına katıldığı programda ikilinin açıklamaları izleyenleri şaşırttı. Eşi çocuğunu da alarak internetten tanıştığı Erhan’a kaçan Mustafa Bey, programda yaşadıklarını anlattı.

Esra Erol 29 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol bu haftanın son yayını ile bugün yeniden ekrana gelecek. Programın bugün yayınlanacak bölümünde Nilüfer Salih ile ilgili son kararını verecek. Kadriye’nin de abisi ile yüzleşeceği 29 ocak programı saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.