Zuhal Topal'la Sofrada 530. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 29 Ocak 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada üçüncü sezonu ile izleyenlerle buluşmaya devam ediyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen programda rekabet ve heyecan dolu anlar yaşanıyor. İlgi ile takip edilen program hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 530. Bölüm 29 Ocak 2021 FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile izleyenlerde buluşan yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana kıyasıya mücadele ediyor. Gelinlerin mutfakta hünerlerini sergiledikleri programda kaynanalar ise Zuhal Topal’la beraber en başarılı menüyü seçmek için puanlama yapıyor. Haftanın hergünü farklı bir yarışmacının evine misafir olunan programda kazanan isim ise cuma günü haftanın finalinde belli oluyor. Haftanın birincisi olan gelin 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 28 Ocak Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programında bu haftanın finalinden önceki son bölüm dün ekrana geldi. Haftanın 4. yarışmacısının performansını gösterdiği 28 ocak günü, eğlence dolu anlar yaşandı. Yarışmanın sıkı takipçileri dün ekrana gelen bölümde yarışan ismi ve puan durumunu merak etti.

Zuhal Topal’la Sofrada programının finalden önceki son gününde Rabia Tekeci ve kaynanası Huriye Tekeci performansları ile ekrana geldi. Kalabalık menüsü ile kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan en yüksek puanı almak için çabalayan Rabia hanım gün sonunda toplam 26 puan almayı başardı. Haftanın önceki bölümlerinde daha yüksek puan alan yarışmacılar olmasından dolayı büyük ödülü alma şansını kaybeden Rabia hanımın ardından haftanın son yarışmacısı ve puan durumu merakla beklenmeye başlandı.

Zuhal Topal’la Sofrada 29 Ocak Yarışmacısı Kaç Puan Aldı, Haftanın Birincisi Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün haftanın son yayını ile ekrana gelecek. Haftanın finalinin yapılacağı ve büyük ödülün sahibini bulacağı 29 ocak programında Elif Erginay ve kaynanası Fatma Sebahat Erginay yarışacak. Haftanın son yarışmacısının da performansını göstereceği programda birinci olacak isim merakla bekleniyor. Program bugün saat 16.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.