Sen Çal Kapımı Dizisi 29. Bölüm Full İzle! 30 Ocak 2021 Sen Çal Kapımı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yan izleyicinin takdirini kazanan yapımda her hafta eğlenceli ve çarpıcı olaylar ekrana geliyor. İlgi ile izlenen romantik komedi türündeki yapımda yaşanacak gelişmeler ise merakla bekleniyor. Sen Çal Kapımı dizisi her hafta cumartesi günleri saat 20.00’da FOX TV ekranlarında seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

Sen Çal Kapımı 29. Bölüm 30 Ocak 2021 FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda da yayın hayatına başarılı şekilde devam eden Sen Çal Kapımı dizisinin başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin rol alıyor. İkiliye birçok başarılı oyuncunun da eşlik ettiği yapımda birbirlerinden çok farklı iki insan olan Eda ve Serkan’ın düşmanlıkla başlayan aşkları ve birbirleri için verdikleri mücadele anlatılıyor. İlgi ile izlenen yapımda her hafta macera dolu olaylar yaşanıyor.

Sen Çal Kapımı Dizisi 28. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının en çok  izlenen yapımlarından biri olan Sen Çal Kapımı geçen hafta 28. bölümü ile ekrana geldi. Eda ve Serkan için başlatan düğün hazırlıkları eğlenceli anlar yaratırken ikiliyi ise bekleyen kötü sürprizler ekrana geldi. Dizinin son bölümü yine izleyenlerin beğenisini topladı.

Sen Çal Kapımı dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde Eda ve Serkan kına gecesinde yaşanan olumsuzluklara rağmen pes etmemekte kararlıdır. Bununla beraber o gece yaşananlar ise Semiha’da değişikliğe yol açar. Düğün hazırlıklarının başlaması ile beraber Serkan bir yandan da işlerini halletmeye çalışır. Eda ve Serkan hazırlıklara yetişmeye çalışırken yardım etmek isteyen Aydan ve Ayfer ise ortalığın daha çok karıştırır. Bu karışıklıklar aşıkların üzerinde de gerginlik yaratır. Her şeye rağmen evlenmeye kararlı olan ikiliyi ise düğün gecesi birçok farklı sürpriz beklemektedir.

Sen Çal Kapımı Dizisi 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sen Çal Kapımı dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından yaşanacaklar merak konusu oldu. Eda ve Serkan ilişkisinin nasıl devam edeceğinin merak edildiği 29. bölüm bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.