Survivor 2021 Tek Parça 30 Ocak 2021 Cumartesi 16. Bölüm Canlı izle! Survivor 2021 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor mücadele dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Üçüncü sezonu ile izleyenleri ekrana kilitleyen program en son 28 ocak akşamı ekrana geldi. Heyecan dolu programın yeni bölümü merakla beklenirken bu sezon birinci olacak isimle ilgili tahminlerde şimdiden yapılmaya başlandı. Survivor Türkiye her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Survivor 2021 16. Bölüm 30 Ocak 2021 TV8 İzle! TIKLAYINIZ.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor Türkiye programında ünlüler ve gönüllüler adada kalmak için kıyasıya mücadele ediyor. Zorlu parkurlarda puan kazanmak için yarışan takımlar her hafta dokunulmazlık ve ödül oyunları için karşı karşıya geliyor. Salı günleri toplanan ada konseyinde her hafta bir yarışmacının adaya veda ettiği programda heyecan her geçen gün artıyor.

Survivor Türkiye 28 Ocak Bölümünde Neler Oldu, Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışması Survivor Türkiye son bölümü ile 28 ocak perşembe akşamı ekrana geldi. Yayınlanan son bölümünde yeni takım kaptanları seçildi. Ödül oyununun da oynandığı son bölümde Anlat Bakalım oyunu ile keyifli dakikalar yaşandı. Survivor Türkiye’nin son bölümü yine ilgi ile izlendi.

Survivor Türkiye programının yayınlanan son bölümünde ödül oyunu öncesinde avantaj sağlamak için takımlar karşı karşıya geldi. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının ödülü seçmek için kıyasıya yarıştığı parkurdan gönüllüler birinci çıktı. Ardından başlayan ödül oyununda köfte ekmek ve kola için kıyasıya rekabet edildi. Ödül oyununu kazanan gönüllüler takımı karınlarını doyurma şansı kazandılar. Programın son turunda ise Anlat Bakalım oyunu oynandı. Eğlenceli anların ekrana geldiği Anlat Bakalım oyununun kazananı da gönüllüler takımı oldu.

Survivor Türkiye 30 Ocak Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Survivor Türkiye programının ekrana gelen son bölümünde tüm oyunları kazanan gönüllüler takımı dikkatleri üzerine çekti. Programın merakla beklenen yeni bölümünde ise dokunulmazlık oyunu oynanacak. Survivor yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.