İbo Show 11. Bölüm Full Canlı izle! İbo Show 30 Ocak 2021 2020 Tek Parça Youtube İzle

Star TV ekranlarında her hafta ekrana gelen İbo Show ilgi ile takip ediliyor. 9 yıl aradan sonra yeniden ekrana dönen fenomen program yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk yayınlandığı dönem televizyon dünyasının en çok konuşulan programlarından biri olan İbo Show yeni yayın döneminde de geniş bir izleyici kitlesinden beğeni topluyor. Program her hafta cumartesi günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

İbo Show 11. Bölüm 30 Ocak 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in başarılı sunumu ile ekrana gelen İbo Show programına her hafta birbirinden ünlü birçok isim konuk oluyor. Eğlenceli sohbetlerin ekrana geldiği programda İbrahim Tatlıses anıları ile hem konuklara hem de izleyenlere duygusal dakikalar yaşatıyor. Müzik ve sanat dünyasının sevilen isimlerinin katıldığı programda müzik şöleni de yaşanıyor. İbo Show renkli konukları ve keyifli sohbetlerin yapıldığı bölümleri ile izleyenlerden beğeni topluyor.

İbo Show Programı 10. Bölüm Konukları Kimlerdi, Programda Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olmaya devam eden İbo Show geçen hafta 11. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümünde yine birçok ünlü ismin konuk olduğu programda eğlence dolu dakikalar ekrana geldi. Genç yeteneklerin de izleyenlerle buluştuğu 11. bölüm ilgi ile takip edildi.

İbo Show programının geçen hafta yayınlanan son bölümünde İbrahim Tatlıses yine türküleri ile izleyenleri ekrana kilitledi. Ender Balkır, Hüseyin Turan, Sabahat Akkiraz ve Levent Yüksel’in konuk olduğu 11 bölümde müzik şöleni yaşandı. Birbirinden yetenekli isimlerin performanslarını sergiledikleri bölümde Merve ve Mehmet ikilisi ise Sokağın Sesi ismini verdikleri şarkıları ile geceye renk kattı.

İbo Show Programı 11. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

İbo Show programının bu hafta ekrana gelecek bölümü merakla bekleniyor. Programın sıkı takipçileri ise bu hafta konuk olacak isimleri merakla bekliyor. Yayınlanan yeni bölüm tanıtımları ile bu hafta Bülent Serttaş, Muazzez Ersoy, Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın programa konuk olacakları belli oldu. İbo Show yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.