Çukur 4.Sezon 22. Bölüm Full İzle Show TV! 1 Şubat 2021 Çukur 4.Sezon 22. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur her hafta aksiyon dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Dördüncü sezonu ile izleyenlerle buluşan yapımda gerilim ve aksiyon asla tükenmiyor. İlgi ile takip edilen yapım heyecan dolu çarpıcı sahneleri ile her hafta sosyal medyada gündem oluyor. Çukur dizisi pazartesi akşamları saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Çukur Show Tv Canlı İzle TIKLAYINIZ

Ekranlarının fenomen yapımları arasında yer alan Çukur dizisinin başrolünü Yamaç karakteri ile Aras Bulut İynemli oynuyor. Ünlü oyuncuya yapımda Erkan Koçak Köstengil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili ve Damla Sönmez gibi isimler de eşlik ediyor. İlgi ile izlenene yapımda İstanbul’daki Çukur mahallesini korumak için mahallelilerin ve Koçavalı ailesinin verdiği mücadele anlatılıyor. Dizi her bölümü ile heyecanı zirveye taşıyor.

Çukur Dizisi 4. Sezon 21. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının en başarılı yapımlarından biri olan Çukur, geçen hafta 4. sezonun 21. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümde Çukur’da yaşanan patlamalar mahallelide derin yaralar açarken, Koçavalı ailesi ise karşı atağa geçer. Dizinin son bölümü aksiyon dolu sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitledi.

Çukur dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Akın’ın ardından Emmi ve Aliço’nun da hayati tehlikesi başlar. Koçovalı ailesi herkesin iyileşmesi için çabalarken, mahallede yaşanan yeni patlama yürekleri ağza getirir. Bu olayın ardından bir yandan Çukurluların yaralarını sarmaya çalışan Koçovalı ailesi bir yandan da Erdenetlilerin peşine düşer. Bu sırada Cumali amca ile konuşan Vartolu akıl dolu bir plan hazırlar. Koçovalıların evinde Efsun ile ilgili yaşanan gelişme herkesin hayatını değiştirirken, Koçovalı ailesinin hamleleri ile bir Erdenetli daha ölüm ile yüz yüze kalır.

Çukur Dizisi 4. Sezon 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çukur dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından Erdenetliler ve Koçovalılar arasındaki savaşın bir sonraki adımı merak edildi. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında aksiyon dolu sahneleri ile dikkat çeken dizi bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.