Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 3 Şubat 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet Akalın ve Alişan’ın renkli sunumu ile ekrana gelen programda hergün birbirinden ünlü isimler konu olarak ağırlanıyor. Peki, 3 Şubat Demet ve Alişan ile Sabah Sabah konukları kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 3 Şubat 2021 Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

Global Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı coşku dolu bölümleri ile izleyenleri ile buluşuyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen program, sabah saatlerini keyifli bir hale getiriyor. Birçok ünlü ismin konuk olduğu programda eğlence ve kahkaha dolu anlar yaşanıyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Demet Akalın ve Alişan’ın renkli sunumu ile ekrana gelen programda hergün birbirinden ünlü isimler konu olarak ağırlanıyor. Sağlıktan mutfağa, magazinden gündem olaylarına dair birçok konunun konuşulduğu programda aynı zamanda müzik şöleni yaşanıyor. Programın sunucularının yanı sıra ünlü konukların da şarkılar söylediği programda eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Program ekrana gelen her bölümü ile izleyenlerden büyük beğeni topluyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 2 Şubatta Neler Oldu?

Star TV ekranlarının sevilen sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah haftanın ikinci programı ile dün ekrana geldi. Alişan’ın eşi Buse Varol’un da katıldığı 2 şubat programında eğlence dolu anlar yaşandı. Sağlık ve mutfak köşeleri de yine ilgi ile izlendi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümünde Alişan’ın eşi Buse Varol programa konuk oldu. Yakın zamanda ikinci bebeklerini kucaklarına alacak olan çift, eğlenceli paylaşımlar yaptı. Programın diğer konuğu ise Müge Boz oldu. Müzik şöleninin yaşandığı 2 şubat programının sağlık köşesinde bebek bakımı konuşuldu. Mutfak köşesinde ise Miraç Şef yine birbirinden lezzetli tarifler hazırladı.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 3 Şubat Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bugün ekrana gelecek yeni bölümüne Coşkun Sabah konuk olacak. Özel hayatı ile ilgili açıklamaları yapacak ünlü isimle müzik şöleninin yaşanacağı programın sağlık köşesinde ise kolestrol konuşulacak. Güzellik ve estetik konularının da gündem olacağı program 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.