Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 3 Şubat 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Uzun süredir ATV ekranlarında seyircisiyle buluşan Esra Erol 3 Şubat 2021 günü tüm dikkatleri çekecek. Esra Erol yeni bölümü saat 16.20'de...

Esra Erol'da 3 Şubat 2021 ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol, akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Savrulan hayatların, dağılmış ailelerin ekrana geldiği programda her hafta beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Birbirinden çarpıcı olaylarla izleyenleri ekrana kilitleyen programda yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Esra Erol’un reality programı hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Araştırmacı gazeteci Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programda birçok mağdur kişi hikayesini anlatıyor. Aldatılan ve dolandırılan kişilerin çarpıcı hikayelerinin ekrana geldiği programda dağılmış aileler, birbirini arayan kardeşler ve ailesini arayan evlatlar yürek burkan yaşam hikayelerini izleyenlerle paylaşıyor. Kayıp olaylarının da ele alındığı programda Esra Erol ve ekibi olayları çözmek, mağdurlara yardım etmek için titizlikle çalışıyor. İlgi ile izlenen programda gündeme gelecek olaylar ise merakla bekleniyor.

Esra Erol 2 Şubat Programında Neler Oldu?

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol, dün haftanın ikinci yayını ile ekrana geldi. Sevilen programın dünkü bölümünde evladını arayan anneler ekrana damgasını vurdu. Mevla ve Salih yüzleşmesinin de devam ettiği 2 şubat programı ilgiyle izlendi.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde Mevla ve Salih’in yüzleşmesi devam etti. Mevla’nın Salih’i affedip etmeyeceği ise merak konusu oldu. Programın diğer gündemi ise Hatice ve kızı Büşrenur yüzleşmesi oldu. Büşranur ve Güven’in konuşmaları sonrasında çok sinirlenen Hatice hanım kızı ile gerginlik yaşadı. Programda kızının eski kocası tarafından kaçırıldığını iddia eden kadın da dikkatleri üzerine çekti. Velayeti kendisinde olan kızını babasının kaçırdığını söyleyen anne Esra Erol’dan yardım istiyor. Programda temmuz ayından beri çocuğu kayıp olan diğer anne de izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Esra Erol 3 Şubat Programında Hangi Gündemler Konuşulacak?

Esra Erol haftanın üçüncü bölümü ile bugün ekrana gelecek. Mevla’nın son kararını vereceği 3 şubat bölümünde Esra Erol kayıp olaylarında yaşanan gelişmeleri izleyenlerle paylaşacak. Esra Erol yeni bölümü ile bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.