Müge Anlı Tamamı Tek Parça 4 Şubat 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Uzun yıllardır ATV ekranlarına gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert konuları ve olayları ile izleyiciyi ekrana kilitliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert saat 10.00'da ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 4 Şubat 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert çarpıcı konu ve olayları ekrana taşımaya devam ediyor. İlgi ile izlenen program ele aldığı olaylarla Türkiye’nin gündemini belirliyor. Birçok farklı gündemin tartışıldığı programda mağdur kişilerin hikayeleri yaşadıkları ekrana geliyor. Gündüz kuşağının sevilen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi hergün saat 10.00’da canlı yayın ile ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumu ile ekrana gelen programda sır olmuş cinayetlerin arka planı ortaya çıkarılmaya, şüpheli kayıp olayları araştırılmaya ve mağdur binlerce kişiye yardım edilmeye çalışılıyor. Müge Anlı ve ekibi ele aldıkları gündemleri araştırmak ve gerçekleri ortaya çıkarmak içi bu sezon da titizlik çalışıyor. Yayınlanan her bölümü ile ilgili çeken programda ortaya çıkacak gelişmeler merakla bekleniyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Şubat Bölümünde Neler Oldu?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün haftanı üçüncü bölümü ile ekrana geldi. Programın dün ekrana gelen bölümüne kayı olayları damgasını vurdu. Müge Anlı programda dün konuşulan kayıp olayları ile ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünde Sibel Ekinci’nin kaybı konuşuldu. 14 yıldır kendisinden haber alınmayan Sibel Ekinci’nin nerede olduğu, başın bir şey gelip gelmediği merak ediliyor. Sibel Ekinci kaybında şüpheli isimlerin açıklandığı 3 şubat programında Sibel’in babası da çarpıcı iddialarda bulundu. Programda konuşulan diğer gündem ise 16 yaşındaki Firdevs Eydere oldu. Evden ders çalışmak için çıkan Firdevs Eyrede geri dönmedi. 16 yaşındaki kızın nerede olduğunu Müge Anlı araştırıyor. Programda ele alınan bir diğer kayıp olayı ise 48 yaşındaki Uğur Şimşek oldu. Uğur Şimşek’in şüpheli kabı merak konusu oldu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 4 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Set programında dün ekrana gelen olaylarda yaşanan gelişmeler ve gündeme gelecek yeni gündemler merakla bekleniyor. Program saat 10.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.