Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 4 Şubat 2021 Cuma Beyaz TV Canlı İzle!

Beyaz TV ekranlarının sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz 13.15'te Beyaz TV ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. Peki, Söylemezsem Olmaz 4 Şubat gündemi ne?

Söylemezsem Olmaz 4 Şubat 2021 Beyaz TV İzle! TIKLAYINIZ.

Beyaz TV ekranlarının sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz çarpıcı gündemleri ekrana getiriyor. Magazin dünyasında yaşanan en skandal olayların masaya yatırıldığı program ilgi ile takip ediliyor. Farklı gündemleri ve sunucuların cesur yorumları ile dikkatleri üzerine çeken Söylemezsem Olmaz programı her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Program hafta içi hergün saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Magazinin nabzının tutulduğu sıra dışı program Söylemezsem Olmaz, çarpıcı gündem ve beklenmedik sürpriz konukları ile izleyenlerin dikkatini çekiyor. Sunuculuğunu Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto’nun üstlendiği renkli programda hergün ünlüler dünyasının sevilen isimleri programa konuk oluyor. Sunucuların hem magazin dünyasında yaşananlar aktardığı hem de yaşanan olayları yorumladığı renkli programda eğlenceli dakikalar ekrana geliyor. Gündemin en taze ve en çarpıcı gelişmelerinin ekrana geldiği magazin programı ilgi ile takip ediliyor.

Söylemezsem Olmaz Programı 3 Şubatta Neler Konuşuldu?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından Söylemezsem Olmaz, gündemin en çarpıcı gelişmeleri ile dün yeniden ekrana geldi. Magazin dünyasında yaşanan birçok olayı konuşulduğu programda Arto’nun cesur yorumları dikkat çekerken, Tuğba Yurt’un özel açıklamaları da programa damgasını vurdu.

Söylemezsem Olmaz programının dün ekrana gelen bölümünde birçok farklı magazin gündemi ele alındı. İnanılmaz kilo veren Rıza Kocaoğlu’nun zayıflama sırrı konuşuldu. Deniz Akkaya’nın dün hastaneye kaldırılan Coşkun Sabah’ı tiye alması ve Talat Bulut’un 43 kişiden şikayetçi olması dikkat çeken gündemler arasında yer aldı. Berrak Tüzünataç ve Ali Yörenç ilişkisinin neden bittiğinin de konuşulduğu programda Tuğba Yurt özel açıklamaları ile dikkatleri üzerine çekti. Tuba Büyüküstün transferine rağmen reytinglerde kan kaybeden Sefirin Kızı dizisi de programın dünkü gündemleri arasında yer aldı.

Söylemezsem Olmaz Programı 4 Şubat Gündemleri Belli Mi?

Söylemezsem Olmaz programı bugün de magazin gündeminin nabzını tutmaya devam edecek. Gündemde yer alan en çarpıcı olayların ekrana geleceği ve 4 şubat konuğunun özel açıklamalar yapacağı program bugün saat 13.15’te ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.