Alev Alev Dizisi 13. Bölüm Full İzle! 4 Şubat 2021 Alev Alev Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Alev Alev bugün ekranlarda olacak. Alev Alev saat 20.00'da Show TV'de. İşte detaylar...

Alev Alev 13. Bölüm 4 Şubat 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Show TV ekranlarının ilgi ile takip edilen yapımlarından Alev Alev her hafa heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapım her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Heyecan dolu hikayesi, aksiyon ve duygu dolu sahneleri ile beğeni toplayan yapımda yaşanacaklar merak ediliyor. Alev Alev dizisi yeni bölümleri ile perşembe akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Başrollerinde Demet Evgar, Dilan Deniz Çiçek, Hazar Ergüçlü, Cem Bender, Berker Güven, Berkay Ateş, Cihangir Ceylan ve usta oyuncu Zuhal Olcay’ın yer aldığı Alev Alev dizisinde bir yangınla hayatı değişen 3 kadının hikayesi ve mücadeleleri anlatılıyor. Tüm hayatları aniden değişen 3 kadının beraber verdikleri mücadele ve tanıştıkları yeni duyguların anlatıldığı yapım her hafta ilgi ile izleniyor.

Alev Alev Dizisi 12. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının başarılı yapımlarından Alev Alev geçen hafta 12. bölümü ile ekrana geldi. Cemre’yi yeni sürprizlerin beklediği son bölümde Rüya ve Ömer ilişkisinde de yeni bir dönüm noktasına gelinir. Dizi son bölümü ile izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Alev Alev dizisinin ekrana gelen son bölümünde Cemre, boşanma davası için gittiği mahkemede Çelebi’nin yeni bir oyunu ile karşılaşır. Bu oyun Ozan ve Çelebi arasındaki gerginliğin artmasına neden olur. Bu sırada sonunda birbirlerine açılan Rüya ve Ömer ise zorlu bir iddiaya girer. Hem eğlenceli hem de riskli olan bu iddianın sonunda ise ilişkileri yeni bir boyut kazanır. Çiçek ise yaşanan onca şeyden sonra eski yüzüne kavuşmanın hayali içindedir. Cemre kızı Güneş ile ilgili son haberin ardından önemli bir karar ile karşı karşıya kalır. Rüya ise babası ile ilgili gerçekleri öğrenir.

Alev Alev Dizisi 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Alev Alev dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünün ardından heyecan dolu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi 13. bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.