Müge Anlı Tek Parça 5 Şubat 2021 Cuma ATV Canlı İzle

ATV'nin reyting rekortmeni programı Müge Anlı her sabah 10.00'da izleyicisiyle buluşuyor. Müge Anlı'da bugün yaşanacaklar merak konusu oldu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 5 Şubat 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert çarpıcı konu ve olayları ile Türkiye’nin gündemini belirlemeye devam ediyor. Yayınlanan her bölümünde birçok farklı olayı ekrana taşıyan Müge Anlı, beklenmedik gelişmelerle izleyenleri şaşırtıyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana büyük ilgi gören Müge Anlı İle Tatlı Sert, uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam ediyor. Program hafta içi hergün saat 10.00’da canlı yayınla ekrana geliyor.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumu ile ekrana gelen programda her bölümde kayıp ve şüpheli cinayet olayları ekrana damgasını vuruyor. Dolandırıcılık gündemlerinin de ele alındığı programda şüpheli kayıp ve cinayet olayları merakla takip ediliyor. Müge Anlı ve ekibi yaşanan olayların arka planını ortaya çıkarmak, suçluları bulmak ve adalete teslim etmek için kıyasıya mücadele ediyor. Programda yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 4 Şubatta Neler Oldu?

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert dün yeni bölümü ile ekrana geldi. Birden fazla kayıp olayının gündeme geldiği programda Müge Anlı, kayıp olaylarının nasıl yaşandığını ve şüpheli olayları ekrana taşıdı. Programın dün ekrana gelen bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün yayınlanan bölümünde Sibel Ekinci gündem olmaya devam etti. Garip şekilde ortadan kaybolan Sibel Ekinci’nin nerede olduğu ve nasıl kaybolduğu ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Programın diğer gündemi ise İbrahim Paksoy’un kaybı oldu. 7 yıl önce işe gitmek için evden çıkan ve geri dönmeyen İbrahim Paksoy’un şüpheli kaybı araştırılıyor. Programın son gündemi de Emir Demirkıskaç oldu. Günlerdir nasıl kaybolduğu araştırılan Emir Demirkıskaç ile ilgili ortaya çıkan yeni gelişmeler programda paylaşıldı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 5 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün ekrana gelen bölümünün ardından yaşanacaklar merak edildi. Program yeni bölümü ile bugün saat 10.00’da ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.