Kırmızı Oda Dizisi 23. Bölüm Full İzle! 5 Şubat 2021 Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Dizi sektörüne ilk girdiği andan beri seyircilerin büyük beğenisini ve ilgisini toplayan Kırmızı Oda 23. Bölüm ile sizlere nefes kesen bir yayın keyfi sunuyoruz. Kırmızı Oda son bölüm izle, Kırmızı Oda 23. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak sizde çok sevilen Kırmızı Oda dizisini reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz…

Kırmızı Oda 23. Bölüm Tv8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kırmızı oda heyecanla beklenen yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapımda her hafta yaşanacak maceralar ve anlatılacak yeni hikayeler merakla bekleniyor. Her hafta ekrana gelen yeni bölümleri ile sosyal medyada en çok konuşulan yapım olmayı başaran Kırmızı Oda dizisi cuma akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Kırmızı Oda dizisi hem farklı senaryosu hem de güçlü oyuncu kadrosu ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan yapımda bir kliniğe gelen hastaların hikayeleri anlatılıyor. Her hafta yeni hikayelerin ekrana geldiği psikolojik derinlik sahibi dizinin başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç ve Meriç Aral yer alıyor. Yapımda kliniğe gelen hastaları ise birbirinden ünlü oyuncular canlandırıyor. Her hafta birçok oyuncunun konuk olduğu yapım ilgi ile takip ediliyor.

Kırmızı Oda Dizisi 22. Bölümde Neler Yaşandı?

TV8 ekranlarının en başarılı yapımları arasında gösterilen Kırmızı Oda dizisi geçen hafta 22. bölümü ile ekrana geldi. Boncuk ve Kumru’nun hikayelerinin anlatılmaya devam ettiği 22. bölüm yine büyük beğeni topladı. Yapımın geçen hafta yayınlanan bölümünde Burcu Biricik, Erkan Petekkaya ve Aslıhan Gürbüz konuk oyuncu olmayı sürdürdü.

Kırmızı Oda dizisinin ekrana gelen son bölümünde Kumru, çocukken yaşadığı tacize karşı sessiz kaldığı için yaşadığı pişmanlığı Doktor hanıma anlatır. Kumru’nun görüşmesi devam ederken kliniğe uygunsuz şekilde giriş yapan Sadi ise ortalığı karıştırır. Bu sırada ilaçları kullandığından bu yana dedeleri göremeyen Boncuk bununla baş edemez ve ilaçları bırakır. Boncuk ilaçları bırakınca Can ve dedeler yeniden onu ziyaret etmeye başlar. Bu duruma dayanamayan Rezzen ise Boncuk’u yeniden kliniğe götürmeye karar verir.

Kırmızı Oda Dizisi 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kırmızı Oda dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünün ardından 23. fragmanı yayınlandı. Pınar Deniz’in konuk oyuncu olarak katılacağı 23. bölüm bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.