Payitaht Abdülhamid 137. Bölüm Full İzle! 5 Şubat 2021 Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Payitaht Abdülhamid TRT1 ekranlarında sevenleri ile bu akşam buluşacak. Payitaht Abdülhamid 137. bölüm reklamsız full izle seçeneği sizlerle. İşte detaylar...

Payitaht Abdülhamid 137. Bölüm TRT1 İzle! TIKLAYINIZ.

Beşinci sezonu ile TRT1 ekranlarında yayın hayatına devam eden Payitaht Abdülhamid dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. İlgi ile izlenen yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana tarihi özellikleri ve heyecanlı senaryosu ile dikkat çeken Payitaht Abdülhamid dizisi her hafta cuma akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarına sevenleri ile buluşuyor.

Başrollerinde Bülent İnal ve Özlem Conker’in yer aldığı Payitaht Abdülhamid dizisinde Osmanlı Devleti’nin çöküş yılları ve Abdülhamid’in verdiği mücadeleler anlatılıyor.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 136. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının iddialı yapımları arasında gösterilen Payitaht Abdülhamid geçen hafta 136. bölümü ile ekrana geldi. Abdülhamid’in borçları ödeme noktasında sıkıntıya girdiği son bölümde sarayda da işler karışmaya başlar. Aliye gittikçe batarken Abdülhamid’in ise yaşananlardan haberi yoktur.

Payitaht Abdülhamid dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Abdülhamid, Düyun-u Umuimiye’ye olan borçları kapatmak için yapılandırma hamlesine başlar. Abdülhamid sürecin sorunsuz gitmesi için çabalarken, borçların kapanmasına engel olmak isteyen Cassel ise başında bulunduğu Mithras örgütüne ilk emrini verir. Cassel Sultan Abdülhamid için işleri zorlaştırmaya başlarken Eşref Aziz’in de kötü haberleri vardır. Sultan tarafından heyetteki üyeleri korumakla görevlendirilen Eşref Aziz beklenmedik bir başarısızlık yaşar. Eşref Aziz’in kötü haberleri getirdiği saray da ise işler iyice karışmaya başlar. Naime kaybettiği paraları kullanmak için harekete geçmişken daha da batmaya başlar. Bu sırada Naime’nin zaaflarını kullanan Aliye ise hareme girer ve ortalığı karıştırmaya başlar. Bu sırada iyi niyetli ve sabırlı tavırları ise Saliha ise hünkarla arasındaki mesafeyi kapatmayı başarır. Haremde yaşananlarından ardından Aliye ve Fatma’nın arası iyice bozulmaya başlar.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 137. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Payitaht Abdülhamid dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünün ardından Abdülhamid’in Cassel planları karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. Naime’nin başına geleceklerin de merakla beklendiği 137. bölüm  bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.