Menajerimi Ara 24. Bölüm Full İzle Star TV! 6 Şubat 2021 Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Menajerimi Ara 24. bölüm tek parça izle, Menajerimi ara 24. bölüm fragmanı araştırması yapan kişiler, ekranların yeni dizisi Menajerimi Ara hakkında bilgi toplamaya devam ediyor. Menajerimi ara dizisi son bölümü izlemek isteyenler ise; makalemiz üzerinden izleyebiliyor. Menajerimi ara dizisi son bölüm için aşağıdaki videolar ve linklere göz atabilirsiniz. İşte Menajerimi Ara 24. Bölüm ve Menajerimi Ara 24. Bölüm fragmanı…

Menajerimi Ara 24. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Menajerimi Ara dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. İlgi ile izlenen yapım yayınlanan ilk bölümünden bu yana sosyal medyada en çok konuşulan yapımlardan biri oluyor. Her hafta yaşanacak heyecan dolu gelişmelerin merakla beklendiği yapım eğlenceli anlatımı ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Menajerimi Ara dizisi her hafta pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın rol aldığı Menajerimi Ara dizisinde bir menajerlik ajansında çalışan 4 menajerin yaşadığı maceralar anlatılıyor. İşlerine ve birbirlerine çok bağlı olan menajerlerin karşılaştıkları sıkıntıların eğlenceli bir dil ile anlatıldığı yapım Call My Agent dizisinden uyarlandı. Türkiye’de yapılan en iyi uyarlamalar arasında gösterilen dizi ilgi ile takip ediliyor.

Menajerimi Ara Dizisi 23. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Menajerimi Ara geçen hafta 23. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan 23. bölümünde Dicle’nin yaşadığı olay herkesi şaşırtırken, Çınar kendisinden beklenmeyen adımlar atmaya başlar. Dizi son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Menajerimi Ara dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Dicle’nin evinde karşılaştığı olay herkesi endişelendirir. Bu sırada Serkan Gülben Ergen’e yardım etmek için tüm ajansla bir toplantı yapar. Gülben Ergen’in karışık programının düzenlemek için ajanstaki herkes takım haline çalışmaya başlar. Feris’in oyuncusunun yaşadığı sorun işleri karıştırırken, Kıraç da Serkan hakkında araştırma yapmaya devam eder. Çınar ise bir yandan Serdar Ortaç’la bir yandan da Gökçe Bahadır ile ilgilenirken Serkan’la beklenmedik bir konuşma yapar. Feris ise yaşadıklarının ardından beklenmeyen bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır.

Menajerimi Ara Dizisi 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Menajerimi Ara dizisinin yayınlanan son bölümünün ardından 24. bölüm tanıtımları yayınlandı. Eğlenceli ve heyecanlı sahnelerin dikkat çektiği tanıtım izleyenlerin merakını arttırdı. Dizi yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.