Tozkoparan İskender 9. Bölüm Full İzle! 7 Şubat 2021 Tozkoparan İskender Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Tozkoparan İskender sevilen dizi TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Tozkoparan İskender 9. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Tozkoparan İskender TRT1 9. Bölüm İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarında bu sezon yayın hayatına başlayan Tozkoparan İskender izleyenlerin beğenisi topluyor. Ekranların yeni çocuk dizisinde heyecan dolu anlar ekrana geliyor. Çocuklar için hazırlanmış olan yapım yetişkinler tarafından da ilgi ile takip ediliyor. Sezonun en başarılı yapımlarından biri olan Tozkoparan İskender her hafta pazar günleri saat 17.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Tozkoparan İskender dizisi çocukları için hazırlanmış olup, kadrosunda da birçok çocuk oyuncu yer alıyor. Mert Erdoğdu, Deniz Erayvaz, Ülkü Hilal Çiftçi, Defne Ersen, Leyla Kırşan, Fırat Albayram ve Burak Alkaş’ın başrollerinde yer aldığı Tozkoparan İskender dizisinde küçük yaşına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan İskender’in günümüze gelmesi ve kendi dönemine geri gitmek için verdiği mücadele anlatılıyor. İskender kendi dönemine gitmek için çabalarken günümüz dünyasında da birçok macera yaşıyor. Eğlenceli ve heyecan dolu bölümleri ile sevile yapımın yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Tozkoparan İskender 8. Bölümde Neler Oldu?

Yeni sezonun sevilen çocuk dizisi Tozkoparan İskender geçen hafta 8. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Karayel’in Mavi Ay’ı yenmesi herkesi üzerken, iz peşinde olan Ayla’nın ise başı derde girer. Dizide heyecan dolu anların ekrana geldiği son bölüm merakla izlendi.

Tozkoparan İskender dizisinin geçen hafta yayınlanan son bölümünde Karayel’in Mavi Ay’ı yenmesi, Mete ve arkadaşlarını çok üzer. Bu sırada Merve Asya’yı okçuluk videosu çekme yarışına davet eder. Asya bu teklifi kabul eder ve kazanan tüm okulun takdirini de kazanır. Bu sırada Nurgül hocanın gözüne girmeye çalışan Sezgin ise Azmi ile beraber yeni bir maceraya atılır. Bu macerada onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Ayla ise Tozkoparan’ın yayını bulmak için tehlikeli bir işe girişir.

Tozkoparan İskender 9. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Tozkoparan İskender dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü Pazar saat 17.00’da TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.