Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 8 Şubat 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 8 Şubat 2021 canlı izle linki sizlerle. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah saat 09.45'de ekranlarda olacak.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 8 Şubat 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı enerji dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana izleyenlerden büyük beğeni toplayan programa konuk olacak ünlü isimler ve konuşulacaklar merakla bekleniyor. Hem eğlendiren hem de öğreten sabah programı hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Demet Akalın ve Alişan’ın renkli sunumu ile ekrana gelen sabah programına haftanın hergünü birbirinden ünlü isimler konuk oluyor. Müzik şöleni ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan programda magazinden sağlığa, gündem konuklarından mutfak sırlarına birçok farklı konu konuşuluyor. Eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapım her bölümü ile seyirciden tam not alıyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 5 Şubatta Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 5 şubat günü geçen haftanın son programı ile ekrana geldi. Eğlence dolu kıpır kıpır son bölüme konuk olan Hakkı Bulut izleyenlere müzik şöleni yaşattı. Birçok farklı gündemin de konuşulduğu 5 şubat programı ilgi ile izlendi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının ekrana gelen son bölümüne konuk olan ünlü sanatçı Hakkı Bulut yeni şarkısı ve keyifli sohbeti ile programa renk kattı. İzleyenlere müzik şöleni yaşatan ünlü isim hayatı hakkında bilinmeyenleri anlattı. Programın diğer konuğu ise Mimar Selin Yuhay oldu. Selim Yuhay ekonomik ve pratik önerilerle her bütçeye uygun şık mimarı oluşturma yollarını anlattı. Mutfak köşesinde de birbirinden lezzetli tariflerin verildiği 5 şubat programı büyük beğeni topladı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 8 Şubat Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı yeni haftanın ilk yayını ile bu akşam ekrana gelecek. İlgi ile izlenen programın bugünkü bölümüne ise Ayşe Ekiz ve İsmail Özcan konuk olacak. Ünlü ikili şarkıları ile müzik şöleni yaşatacak. Program  bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.