Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 8 Şubat 2021 Cuma Beyaz TV Canlı İzle!

Beyaz TV'nin gündeme damga vuran programı Söylemezsem Olmaz saat 13.15'te izleyicisiyle buluşuyor. Söylemezsem Olmaz 8 Şubat programı kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz 8 Şubat 2021 Beyaz TV İzle! TIKLAYINIZ.

Beyaz TV ekranlarında uzun zamandır yayın hayatına devam eden Söylemezsem Olmaz programı yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana çekemeye devam ediyor. Reyting rekortmeni magazin programı ünlüler dünyasına yaşanan skandal gelişmelerle hafta içi hergün ekrana geliyor. Çarpıcı gündemler ve eğlenceli yorumları ile sevilen programa konu olacak magazin haberleri merakla bekleniyor. İlgi ile izlenen Söylemezsem Olmaz programı hafta içi hergün saat 13.15’te yeni bölümleri ile Beyaz TV ekranlarında yayınlanıyor.

Gündüz kuşağının en sevilen yapımları arasında yer alan Söylemezsem Olmaz programının sunuculuğunu Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil üstleniyor. Başarılı ve renkli sunumları ile izleyenlerden tam not alan üçlü cesur yorumları ile de dikkat çekiyor. Ünlüler dünyasının en çarpıcı gelişmelerinin konuşulduğu programa ünlü isimler de konuk oluyor. Sunucuların en çarpıcı magazin haberlerini izleyenlerle buluşturduğu ve yaşananlarla ilgili cesur yorumlar yaptığı programa konuk olan isimler özel hayatları ile ilgili bilinmeyenleri paylaşıyor. Sevilen magazin programının yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Söylemezsem Olmaz Programı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Türkiye’nin en çok izlenen magazin programı Söylemezsem Olmaz geçen haftanın son yayını ile 5 şubat günü ekrana geldi. Programın yayınlanan son bölümünde yine birçok çarpıcı magazin haberi ekrana geldi. Program ilgi çeken gündemleri ile yine büyük beğeni topladı.

Söylemezsem Olmaz programının ekrana gelen son bölümünde son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden Merve Boluğur’un Enes Batur ile çektiği video konuşuldu. Yalan makinesi videosu çeken Boloğur’un sorulara verdiği yanıtlar şaşkınlık yarattı. Programın diğer gündemi ise Sen Çal Kapımı dizisinde başrolleri paylaşan ve sık sık aşk haberleri ile gündeme gelen Hande Erçel ve Kerem Bürsin oldu. İkilinin sette kavga ettiği iddia edildi. Konu ile ilgili yorum yapan Seren Serengil izleyenleri güldürdü. Programda geçen yılın bomba aşkı Hadise ve Kaan Yıldırım hakkında çıkan evlilik haberleri de konuşuldu.

Söylemezsem Olmaz Programı 8 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Söylemezsem Olmaz programı bugün yeni haftanın ilk programı ile ekrana gelecek. Yine birbirinden çarpıcı gündemlerin ekrana geleceği program saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.