Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 8 Şubat 2021 Çarşamba Show Canlı İzle!

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme gündeme damga vurmaya devam ediyor. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 8 Şubat 2021 saat 15.15'de Show TV ekranlarında...

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 8 Şubat 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana dikkat çeken gündemleri ile izleyenlerden beğeni toplayan gündüz kuşağı programında çarpıcı konu ve olaylar ele alınıyor. Bugüne kadar konuşulmayanların konuşulduğu programda birçok farklı olayın arka planı su yüzüne çıkıyor. İlgi ile izlenen program hafta içi hergün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Deneyimli gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile ekrana gelen programda gizli kalmış suçlar, bugüne kadar ortaya çıkmamış skandal olaylar ekrana geliyor. Çarpıcı gündemleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen programda hem suçlular hem de mağdurlar ekrana geliyor. Yaşanan skandal olaylar derinlemesine araştırılıyor. Didem Arslan Yılmaz gazetecilik deneyiminin de verdiği cesaret ile olayları birçok farklı açıdan ele alıyor ve bilinmeyen gerçekleri açıklıyor. İlgi ile takip edilen programda yaşanacak yeni gelişmeler ve ortaya çıkacak gerçekler merakla bekleniyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 5 Şubatta Neler Oldu?

Show TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme geçen haftanın son yayını ile 6 şubat günü ekrana geldi. Uzun zamandır derinleştirilen sahte gelin dolandırıcılığında yeni gelişmelerin ve tanıkların ortaya çıktığı 5 şubat bölümü yine ilgi ile takip edildi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının ekrana gelen son bölümünde sahte gelin dolandırıcılığı ile suçlanan Serkan ve Rıdvan ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Mağdur olduğunu iddia eden yeni isimlerin ortaya çıktığı son bölümde gizli tanık Serkan ve çetesini tanıdığını ve çete tarafından 185 bin lira dolandırıldığını belirtti. Programa canlı bağlanan diğer bir isim ise 74 yaşındaki Rasim Bey oldu. Almanya’dan bağlanan Rasim Bey, köylüleri ile birlikte dolandırılmaktan ucuz yırttıklarını anlattı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 8 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı bugün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana gelecek. İlgi ile takip edilen programda sahte gelin olayındaki yeni gelişmeler paylaşılacak. Program bugün saat 15.15’te Show TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.